Kuva: AOP

Justin Timberlake ja Jessica Biel yhdessä jo 10 vuotta - paljastavat kestävän liiton salaisuuden

13.07.2017 07:45 - Senja Rapila

Biel summaa, että tietynlainen itsekkyys suhteessa on vain vahvistanut hänen ja Timberlaken suhdetta vuosien aikana.

Näyttelijä Jessica Biel, 35, sekä hänen aviomiehensä Justin Timberlaken, 36, liitto on monelle ihanneliitto, jota katsotaan ylöspäin. Eikä ihme, sillä onnellinen pariskunta on ollut yhdessä jo kymmenen vuoden ajan, ja tästä ajasta melkein viisi vuotta naimisissa.

Biel on kertonut haastattelussa, että heidän suhteensa toimii sen vuoksi, että molemmat ovat hyvin urasuuntautuneita. Näyttelijättären mukaan molemmat ovat hyvin vannoutuneita omalle uralleen ja Biel uskoo, että pieni itsekkyys on auttanut pitämään vahvan siteen heidän välillään.

- Meillä on samanlaiset arvot; uskomme lojaaliuteen ja rehellisyyteen. Tykkäämme pitää hauskaa. Pidämme paljon samoista asioista, Biel on kertonut haastattelussa.

Pariskunnalla on yksi yhteinen lapsi Silas, joka syntyi huhtikuusssa 2015. Biel on puhunut haastattelussa myös rehellisesti vanhemmuudesta.

- Saatat ajatella, että olet epäitsekäs, mutta lapsen syntymän jälkeen huomaat, että et ole. Kun nämä pienet tyypit tulevat elämääsi ja vaativat niin paljon, eikä aikataulusi oikeasti ole omasi, ymmärrät, että elämäsi pyörii nyt sen toisen tyypin ympärillä.

(kuva: AOP)

Lähde: Female First

Lue myös: Sarah Jessica Parkerin uusi tyyli ihastuttaa - polkkatukkainen blondi

Lue myös: Moderni perhe -tähti Sofia Vergara täytti 45 vuotta - edusti tyrmäävän upeana syntymäpäivänään

Kilpailut

Uusimmat