Kuva: AOP

Jay Z myöntää hänen ja Beyoncén suhteesta: "Suhde ei perustunut täydelliseen luottamukseen"

11.07.2017 09:45 - Katariina Auvinen

Räppäri kertoo pariskunnalla olleista ongelmista levyynsä liittyvässä minidokumentissa.

Räppäri Jay Z, 47, ja laulaja Beyoncé, 35, toivottivat juuri tervetulleeksi kaksosensa tähän maailmaan. Tähtipariskunnalla on ennestään jo yksi tytär. Pariskunta on ollut yhdessä jo yli kymmenen vuotta ja he avioituivat vuonna 2008. 

Julkisuudessa on spekuloitu varsinkin pari vuotta sitten pariskunnan suhteen tilasta, kun riitaisa illanvietto päättyi Beyoncén siskon Solangen hyökättyä Jay Z:n kimppuun. Solange väitti lehdille, että räppäri olisi haukkunut Beyoncéa karuin sanoin. 

Nyt kolmen lapsen isä on avautunut siitä, että alkujaan hänen ja Beyoncén suhde ei perustunut sataprosenttiselle luottamukselle. Hänen mukaansa kaikki tapahtui nopeasti ja jossain vaiheessa luottamus karisi. Tästä seurasi ongelmia, joita puitiin julkisuudessakin. 

"Päätimme, että revimme koko suhteemme auki ja aloitamme rakentamaan sitä uudelleen.

Jay Z myöntää, että parisuhteen eteen tekemä työ on ollut vaikeampaa kuin mikään muu hänen elämässään, jopa ampumisen kohteeksi joutuminen. Beoncé on muutaman kerran uhannut lähteä riidan päätteeksi, mutta aviomies on anellut häntä jäämään. Hän kertoo kuitenkin, että työ on tuottanut hedelmää ja he ovat päässeet suhteessaankin eteenpäin. 

Lue myös: Beyoncén ja Jay-Z:n lasten nimet ovat selvillä

Lähde: People 

Kilpailut

Uusimmat