Kuva: AOP

The Sound of Music -näyttelijätär paljastaa faktat ikonisen kohtauksen takaa: "Suu täynnä multaa"

06.07.2017 15:45 - Senja Rapila

Julie Andrewsista, 81, tuli The Sound of Music -elokuvan avulla yksi maailman tunnetuimmista näyttelijöistä.

Näyttelijätär Julie Andrews, 81, oli amerikkalaisjuontaja Jimmy Fallonin haastateltavana, ja kaksikko puhui legendaariseksikin muodostuneesta The Sound of Music -elokuvan kohtauksesta, missä elokuvan päähenkilö laulaa kukkuloilla.

Andrews kertoo haastattelussa, että kyseessä oli oikea pelto, eikä kohtausta kuvattu sisätiloissa kuten monet nykypäivän elokuvakohtaukset. Kohtaus kuvattiin Itävallassa.

- Olimme siellä (pellolla) ikuisuuden, koska sää ei ollut meille mukava. Siellä satoi paljon sinä aikana kun kuvasimme, Andrews kommentoi haastattelussa.

- Todella monesti kuvasimme silloin kuin satoi vettä, koska sitä ei oikeastaan näe kamerassa. Täytyy sataa kaatamalla ennen kuin sen huomaa kuvassa.

(kuva: AOP)

Näyttelijätär kertoi myös, että kuvauksissa oli mukana myös helikopteri, jossa oli mukana yksi kuvausmies. Helikopteri seurasi näyttelijätärtä pellolla ja aina kun kohtaus otettiin uusiksi, kopteri kääntyi ympäri Andrewsin kohdalla ja kopterista tuleva ilmanpaineaalto kaatoi näyttelijättären maahan.

- Teimme kohtauksen uudelleen noin kuusi tai seitsemän kertaa, joten syljin multaa ja heinää suustani. Kysyin vain, että ettekö te voisi tehdä suurempaa kierrosta ympäriltäni, jotta en kaatuisi!

Voit kuunnella koko haastattelun alapuolelta.

Lue myös: Ryan Reynolds ja Jake Gyllenhaal vastaavat kysymyksiin itsestään - katso koominen pätkä

Lue myös: Tom Cruise, 54, on lähettänyt entiselle lapsinäyttelijälle lahjan jo 11 vuoden ajan

Kilpailut

Uusimmat