Kuva: Fotolia

Alaston auringonpalvoja loukkaantui - Kotka luuli kiveksiä kilpikonnan muniksi

26.06.2017 12:45 - Katariina Auvinen

Mies oli levittänyt aurinkovoidetta hieman liian ahkerasti alakertaansa.

Voi olla, että tämä mies ei seuraavan kerran ota aurinkoa ilkosillaan suositulla nudistirannalla Townsvillessä Australian Queenslandissä. Auringonotto nimittäin päättyi hyvin kivuliaasti ison kotkan hyökkäykseen. 

Kotka luuli erehdyksissään miehen kiveksiä kilpikonnan muniksi napaten ne suuhunsa. Miestä hoitavasta sairaalasta kerrotaan, että vakavasti loukkaantunut auringonpalvoja on menettänyt täysin toisen kiveksensä. 

Vaikka aurinkovoiteen käyttäminen onkin enemmän kuin suositeltavaa, tämä mies oli lotrannut sitä hieman liian ahkerasti alakertaansa. Tämä lisättynä siihen, että auringonottaja oli panostanut karvattomuuteen, sai kivekset näyttämään täydellisiltä kilpikonnan munilta. 

Lintuasiantuntijoiden mukaan hyökkäyksen tehnyt merikotka olisi ollut yksi Australian isoimmista lintulajeista. Se voi havaita hyvinkin tarkasti kohteensa ja napata jopa joutsenen kokoisia lintuja. Lintujen ei ole todettu olevan aggressiivisiä ihmisiä kohtaan. Asiantuntijan mukaan kilpikonnan munat ovat kotkien suurinta herkkua, joten tässä suhteessa lintu vaikuttaisi tehneen virhearvion.

Lue myös: "Myös kivekset pitää tunkea naisen sisään" ja 10 muuta hulvatonta väärinkäsitystä seksistä

Lähde: Foreignjournal 

Kilpailut

Uusimmat