Kuva: Mikko Räsänen

Kansanedustaja sai kesätyöpaikan - lahjoittaa palkan hyväntekeväisyyteen!

18.06.2017 10:15 - Mikko Räsänen - Luettu 1 775 kertaa

Kansanedustaja Maria Guzenina palaa radiojuontajaksi eduskunnan kesälomalla. Hän ei kuitenkaan suostunut ottamaan työstä palkkaa.

Radio Nova kertoi toukokuussa nimekkäistä kesäjuontajistaan. Yksi näistä on kansanedustaja Maria Guzenina, joka pystyy tulemaan kesätöihin eduskunnan jäätyä kesätöihin. Moni saattaa pitää erikoisena sitä, että kansanedustaja käyttää loma-aikaansakin työntekoon ja vielä yllättyneempiä ihmiset ovat, kun kuulevat, ettei Guzenina saa työstään palkkaa. Tai saisi, jos haluaisi, mutta hän on itse halunnut lahjoittaa palkkarahansa kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen.

- On aivan ihanaa tulla Radio Novaan kesätöihin. Silloin samalla kun minua pyydettiin kanavalle, tuli minulle ajatus, että tällä kesätyöpestillä voisi tehdä jotain hyvää. Siksi lahjoitan tästä työstä saamani palkkion Kalliolan nuorten matalan kynnyksen lastensuojelutyöhön. 

- Kalliolan nuoret ry:llä on tyttöjen taloja ja poikien taloja, johon voi matalalla kynnyksellä tulla viettämään aikaa vastuullisten ihmisten kanssa. Sillä pyritään ehkäisemään nuorten syrjäytymistä ja tuomaan valoa ja lämpöä sellaisten lasten ja nuorten elämään, joiden elämässä sitä ei välttämättä ihan automaattisesti sieltä omasta perhepiiristä löydy. 

Radio Novan Tähdet alkaa 26.6.
Arkisin klo 06.00-10.00
Juontajina Maria Guzenina, Joonas Hytönen, Silvia Modig, Janne Virtanen, Jaakko Saariluoma, Janne Kataja ja Eppu Salminen 

Lue myös: Maria Guzenina juhlii itsenäisyyttä herttaisessa kukkamekossa

Voice.fi ja Radio Nova kuuluvat Bauer Mediaan

Arvostele artikkeli

Kuuntele Radio Novaa puhelimellasi

RadioPlay tarjoaa mielenkiintoisia sisältöjä kuunneltavaksi silloin kuin sinä haluat.

Lataa puhelimeesi RadioPlay -sovellus!

Lataa App Storesta Lataa Sovellus Google Play:stä

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat