Kuva: Instagram

186-senttinen Jerry on uusi Suomen huippumalli - käsivarren ruusutatuoinnilla riipaiseva tarina

18.05.2017 08:15 - Senni Loikala

Jerry Koivisto on Suomen huippumalli haussa -ohjelman historian ensimmäinen miesvoittaja.

Hämeenkyröläinen Jerry Koivisto, 20, on uusi Suomen huippumalli haussa -ohjelman voittaja. Hänen voittonsa ratkesi eilen kilpailun finaalissa, jossa miehellä oli vastassa erittäin kovana vastustajana pidetty Sofia Öster, 17.

- Ei ole mitään suurempaa. En osaa sanoa mitään, olen aivan sanaton. En voi uskoa tätä mitenkään todeksi, Koivisto kertoo tuntemuksistaan Ruutu-palvelussa julkaistulla videolla.

- Kun tajusin (voittaneeni kilpailun), kaikki tunteet ja kaikki raukesivat, mitä tämän matkan varrella on tullut. Älyttömän hieno kokemus ja tämä kruunasi koko homman.

Vaikka osallistuminen vaativaan mallikilpailuun poiki voiton ja oli antoisa, tuntui se myös erittäin rankalta Koivistosta.

- Rankin kokemus, mitä minulla on koskaan ollut, mutta samalla kasvattavin, ihanin ja rakkain, hän kuvailee videolla.

Ruusutatuointi kuolleen isän muistolle

Kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun Suomen huippumalli haussa -ohjelmaan haettiin myös miespuolisia mallinurasta haaveilevia komistuksia.

Kilpailun edetessä Koivisto teki vaikutuksen tuomareihin. Hän myös voitti useita haastekilpailuita ja loisti etenkin hääteemaisissa kuvauksissa.

Koivistolla ei ollut lainkaan kokemusta mallintöistä ennen osallistumaan Suomen huippumalli haussa -kisaan. Ohjelman aikana hänestä kuitenkin kuoriutui erittäin lahjakas mallilupaus.

Koivisto on suorittanut sähköasentajan tutkinnon, mutta toimi ennen mallikilpailua nuoriso-ohjaajana ja ala-asteen iltapäivätoiminnan ohjaajana. Hänellä on käsivarressaan suuri ruusutatuointi, jonka hän on ottanut muistoksi edesmenneestä isästään. Pituutta miehellä on 186 senttimetriä ja painoa 69 kiloa.

Katso alta kuvia Koivistosta, Suomen uudesta huippumallista. Kuvat voittaja on julkaissut omalla Instagram-tilillään.

Jos kuva ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Jos kuva ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Jos kuva ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Jos kuva ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Jos kuva ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Uutisoimme aiemmin toukokuussa Kalevala Korun mainoskampanjasta, jota tähdittää jumalaisen kaunis down-malli Maija. Pääset artikkeliin tästä.

Lue myös: Suomalainen huippumalli synnytti esikoisensa kylpyammeessa - katso kaunis kuva

Kilpailut

Uusimmat