Kuva: MTV Katsomo

Jutta Gustafsberg ja Bachelor-Juha umpirakastuneina tv-lähetyksessä: "Parasta, mitä voi olla"

28.04.2017 09:15 - Senni Loikala

Tuore julkkispari esiintyi eilen ensimmäistä kertaa pariskuntana tv-kameroiden edessä Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelman vieraina.

Fitness-asiantuntija ja yrittäjä Jutta Gustafsberg, 43, ja Bachelor Suomi -ohjelman ensimmäiseltä kaudelta tuttu Juha Rouvinen, 38, kertoivat ensimmäistä kertaa tv-kameroiden edessä tuoreesta parisuhteestaan torstai-iltaisessa Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa.

Monien mielestä Gustafsberg ja Rouvinen näyttivät erittäin rakastuneilta. Pari vaikutti olevan myös helpottuneita siitä, että he saavat olla avoimesti yhdessä eikä parisuhdetta tarvitse salata.

- Kiitos, kun saatiin tulla tänne, koska ei meillä ole mitään syytä olla kaapissa tämän asian kanssa, Gustafsberg totesi haastattelun alussa.

(kuva: MTV Katsomo)

Myös Rouvinen kertoi tuntevansa olonsa helpottuneeksi ja rakastuneeksi.

- Tuntuu aika helpottavalta. Rakastuneena oleminen on kuitenkin parasta, mitä voi olla, Rouvinen sanoi.

Ystävyydestä rakkaudesta

Tuore pariskunta avasi lähetyksessä myös hieman suhteensa etenemistä ystävyydestä rakkaudeksi.

- Meillä on ollut hyvin vahvat tunteet toisiamme kohtaan ystävinä. Voin sanoa, että olen rakastanut Juhaa ystävänä, mutta se, että nyt olen myös rakastunut, Gustafsberg kertoi.

- Yleensähän ihminen rakastuu ja jos hyvin menee, sanotaan, että rakastetaan. Mutta me ollaan ajateltu tätä juttua vähän toisinpäin, sitä ystävärakkautta on ollut, mutta nyt onkin sitten vähän lisätty kierroksia, hän lisäsi.

"Jutta on upea, vahva, itsenäinen, ihana ihminen..."

Lähetyksessä Maria Veitola kysyi Rouviselta, mitä sellaisia ominaisuuksia Gustafsbergissa on, mitä Rouvisen Bachelor Suomi -ohjelman puolisoehdokkaissa ei ollut. Rouvinen ei löytänyt itselleen pitkäaikaista kumppania ohjelman kautta.

- En halua verrata, koska ihmissuhteet ovat uniikkeja. Mutta Jutta on upea, vahva, itsenäinen, ihana ihminen - en ole toista samanlaista tavannut ennen, Rouvinen vastasi.

(kuva: MTV Katsomo)

Myös Gustafsberg kertoi lähetyksessä, mihin asioihin hän on rakastunut Rouvisessa.

- Se, mikä on ollut ainutlaatuista, on se, etten tiennyt Juhasta oikeastaan mitään etukäteen. Ei olla kumpikaan katseltu toistemme ohjelmia ja olen saanut tutustua Juhaan ilman sitä media-Juhaa ja Bachelor-leimaa, Gustafsberg aloitti.

- Minuun on tehnyt suuren vaikutuksen, että hän on hyvin henkinen ihminen. Olen itse ollut kiinnostunut meditoinnista, teen läsnäoloharjoituksia ja rakastan syvällisiä keskusteluita, ja olen olettanut, että mies, joka kykenisi samanlaiseen keskusteluun, hänen pitäisi olla joogahattu päässä. Se syvällinen aito yhteys, läsnäolo, kun ollaan yhdessä, siinä on jotain supersiistiä.

Kilpailut

Uusimmat