Kuva: Instagram

Eroa läpikäyvä Nanna Karalahti blogissaan: "Kukaan meistä ei ole pyhimys"

27.04.2017 14:45 - Reija Saarinen

Nanna ja Jere Karalahti ilmoittivat erostaan viime viikolla.

Fitness-tähti Nanna Karalahti,28, ja hänen kiekkoilijapuolisonsa Jere Karalahti, 41, ilmoittivat viime viikolla eroavansa. Asia paljastettiin Nanna blogissa.

Uusimmassa blogikirjoituksessa Karalahti kiittelee lukijoitaan saamastaan lämpimästä palautteesta. Hänen mukaansa viestit ovat olleet todella tärkeitä ja merkityksellisiä.

"Teidän hyvyys myös heijastuu minussa hyvyytenä eteenpäin ja varmasti jaatte sitä myös ympärillenne," Nanna kirjoittaa.

Samaan hengenvetoon hän toteaa, että kukaan ei ole pyhimys ja aina voi tehdä asioita paremmin.

"Jokainen meistä on vastuussa omista teoistaan ja valinnoistaan. Kukaan meistä ei ole pyhimys. Kävelen usein peilin eteen ja kysyn itseltäni miksi olen tässä tilanteessa, olisinko voinut tehdä jotain toisin?"

Eron syitä hän ei sen kummemmin erittele, mutta kertoo kuitenkin, että tärkeintä on päästä eroon syyttelystä ja vihasta.

"On kyse sitten itsensä tai toisensa syyttelystä, se on turhaa. On vaan oltava rehellinen ja elettävä totuudessa. Vihan hetkellä se on vaikeaa- myönnän. Sen vuoksi vihasta on päästävä nopeasti eroon on vihan aiheuttajana kuka tahansa."

Koko kirjoituksen pääset lukemaan täältä.

Uutisoimme aiemmin tällä viikolla, että Jere Karalahti on onnistunut maksamaan jättivelkansa entisille kumppaneille. Jutusta pääset lukemaan lisää täältä.

Lähde: Nanna Karalahden blogi

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat