Kuva: Katariina Souri

Apu: Henkiset asiat yhdistävät Katariina Souria ja Eliya-vaimoa: "Vatvomme traumoja yhdessä"

27.04.2017 10:20 - Anna Hopi

Kirjailija-kuvataiteilija Katariina Souri, 48, rakastui Eliya-puolisonsa tyyneyteen.

Eliya Zweygberg, 30, ei hätkähtänyt julkisuudesta tuttua naista. Hän törmäsi Katariina Souriin ensin tämän Facebookiin vuonna 2015 perustamassa keskusteluryhmässä. Parin suhde eteni ripeästi, ja he rekisteröivät parisuhteensa viime syyskuussa Helsingin maistraatissa. Aviopari asuu nyt Sipoossa Katan tiluksilla.

Eliya kertoo, ettei Katan julkisuus pelottanut häntä - asiaa ei aina edes muista. Puolison mukaan Katariina on viehättävimmillään aamuisin hiukset pystyssä ilman meikkiä. Sourikin kehuu vaimoaan puoleensavetäväksi, vaikka oransseissa toppahousuissa.

Ennen naisten kohtaamista Katalla oli takanaan kolme päättynyttä avioliittoa miesten kanssa. Eliya ei taas ollut kertaakaan naimisissa. Heidän mukaansa liitto on muuttanut koko elämän. Siitä todisteena on sormukset, joka on Eliyalla keskisormessa ja Katalla kaulakorussa.

Molemmat kokevat tulevansa ymmärretyksi suhteessaan.

- Meillä on paljon yhdistäviä henkisiä asioita, myös traumoja ja haasteita menneisyydestä, ja olemme molemmat halukkaita vatvomaan niitä. Rasittavaa on se, ettei kumpikaan lähde kesken keskustelun hakkaamaan halkoja. Saman kokenut ei ole aina paras tuki, Katariina Souri pohtii Apu-lehdelle.

Pariskunta aikoo mennä juhlimaan ensimmäistä hääpäiväänsä ensi syyskuussa Rivieralle, jossa ajelee vuokra-autolla pitkin merenrantaa.

Lähde: Apu.

Lue myös: Naiseen rakastunut Katariina Souri: Minuuteni kutistui aiemmissa suhteissani

Kilpailut

Uusimmat