Kuva: Senja Rapila / Hanna-Maria Grönlund

IS: Nuoret suomalaispopparit ensimmäistä kertaa juontajiksi! Katso, milloin uusi sarja alkaa

10.04.2017 13:15 - Senja Rapila

Isac Elliot ja Benjamin Peltonen juontavat CokeTV-kanavan suomalaisessa versiossa yhdessä kahden muun suomalaisjuontajan kanssa.

Ilta-Sanomat uutisoi, että suomalainen laulaja Isac Elliot, 16, on ottanut uudenlaisen haasteen vastaan yhdessä laulajakollegansa Benjamin Peltosen, 19, kanssa. Kaksikko nimittäin nähdään juontamassa CokeTV-kanavan suomalaisversiossa yhdessä kahden muun suomalaisjuontajan kanssa.

CokeTV on Saksassa kehitetty netti-tv-formaatti, jonka jaksoja näytetään Youtubessa. Se on osa Coca-Cola -yhtiötä ja -brändiä. 

IS on tavoittanut Elliotin, joka kertoo, että odottaa haastetta innoissaan. Hän ei ole aiemmin tehnyt mitään vastaavaa.

– Onhan tämä aikamoinen kunnia. Huomaa heti, että se on ison maailman meininkiä. Se on aika tarkkaa, että mitä voi sanoa ja tehdä kameroiden ulkopuolella. Mutta se on tosi hauskaa! Elliot kertoo IS:n haastattelussa.

Monikansallisen Coca-Cola-yhtiön CokeTV aloittaa Suomessa 13. huhtikuuta 2017. Brändin suomenkielisen Instagram-tilin viimeisimmän päivityksen perusteella tuore kanava löytyy YouTubesta piakkoin nimellä Coketv-fi.

CokeTV:n jaksot ilmestyvät kerran viikossa, aina perjantaisin ohjelman YouTube-sivuille. Vloggaaminen on Ilta-Sanomien mukaan tuore tuttavuus Elliotille.

– Ihan alkuvaiheessa tein yhden Youtube-videon, jonka kautta minut löydettiin ja pääsin esiintymään musikaaleihin. Silloin olin 9-vuotias.

Lähde: Ilta-Sanomat

Lue myös: Isac Elliot, 16, ei saa treffipyyntöjä lainkaan kasvotusten - "Kukaan ei uskalla kysyä suoraan"

Lue myös: Isac Elliot, mistä maasta löytyvät kiihkeimmät fanit?

Lue myös: Mikael Gabriel, 26, syvällisenä haastattelussa: "Parasta olisi, jos saisi pysyä 16-vuotiaana"

Kilpailut

Uusimmat