Kuva: TV5

Anna: Riina-Maija Palander luopui urastaan miehensä takia - katuu nyt päätöstä

06.04.2017 08:54 - Anna Hopi

Isoa perhettä vuosia luotsannut Riina-Maija Palander ei halua olla enää riippuvainen miehestään.

Riemuloma Palandereilla -ohjelman kuvaukset herättivät Riina-Maija Palanderin. Kun kuvausryhmä sai työnsä päätökseen Ranskan Rivieralla, 40-vuotias nainen tunsi olonsa tyhjäksi. Hän näki kuvausryhmässä ihmisiä, joista jokainen tuntui rakastavan sitä, mitä teki.

Riina-Maija sen sijaan luopui omasta urastaan muuttaessaan miehensä, entisen alppihiihtäjän Kalle Palanderin perässä Monacoon. Nyt asia nousi esiin vahvemmin kuin koskaan - kymmenen kotona vietetyn vuoden jälkeen olisi aika aloittaa jotain omaa. Hän kärsi myös siitä, ettei ollut taloudellisesti riippumaton miehestään.

- Kun elää ilman omaa rahaa, on toisen vanki. Kalle on voinut käyttäytyä miten vain, koska hän on tiennyt, etten voi lähteä lasten kanssa minnekään, kun pankkitililläni on nolla euroa. Huutelepa sieltä sitten, että minä olen itsenäinen nainen, hän lataa Anna-lehden haastattelussa.

(kuva: Iiro Myllymäki)

Työtä ei kuitenkaan ole ollut tarjolla. Riina-Maija on ilmoittautunut työttömäksi työnhakijaksi, minkä ansiosta hän saanyt työttömyyskorvausta, mikä on 700 euroa kuussa.

Hän sanoo pitävänsä elämänsä suurimpana virheenä sitä, että aikoinaan jätti omat työnsä miehensä vuoksi. Jälkikäteen olisi pitänyt tajuta, ettei Monacoon kannata muuttaa, vaan pikemminkin sinnitellä vauvan kanssa Suomessa ja palata työelämään niin pian kuin mahdollista.

Lähde: Anna.

Lue myös: Kalle Palander laihdutti 8kg oluella ja siiderillä: "Tosi juttu, mitä kukaan ei usko!"

Kilpailut

Uusimmat