Kuva: AOP

Princen sisko avoimena: "Hän valmisteli minua kuolemaansa"

16.03.2017 15:45 - Senja Rapila

Muusikkolegenda menehtyi viime huhtikuussa vain 57-vuotiaana.

Prince, legedaarinen musiikki-ikoni, menehtyi vain 57-vuotiaana opiaattien yliannostukseen vuoden 2016 huhtikuussa. Princen sisko on nyt kertonut avoimesti haastattelussa, että uskoo Princen tietäneen tulevan kuolemansa.

- Noin kolme vuotta sitten hän soitti ja sanoi, että 'Uskon, että olen tehnyt kaiken mitä minulla on ollut täällä tehtävänä', Princen sisko Tyka, 56, on ketonut People-lehdelle.

- Isäni ja Prince puhuivat aina tällaisilla arvoituksilla. Hän tiesi ja hän halusi valmistella minut siihen. Se on hyvin selvää. 

Tykan antama lausunto vahvistaa sitä, kuinka esimerkiksi Michael Jacksonin salaisilta nauhoilta on tullut julki tietoja, jonka mukaan Prince olisi "sen tyyppinen ihminen, joka voisi tehdä itsemurhan".

Mediassa muusikkolegendan kuolinsyyksi on kerrottu vain opiaattien yliannostus. Kerrotaan, että mies otti vahingossa liian suuren määrän Fentanyl-nimistä kipulääkettä. Kuolemansyytutkija piti laulajan kuolemaa onnettomuutena.

"Minulla on ollut kaksi vuotta aikaa käsitellä asiaa"

Nyt kun Tyka on itse pystynyt käsittelemään veljensä kuoleman, haluaa hän neuvoa surevia faneja.

- Minulla on ollut kaksi vuotta asian käsittelyyn, mutta on paljon ihmisiä, joilla on ollut aikaa vain viime huhtikuusta lähtien. Sanoisinkin, että antakaa vielä puolitoista vuotta aikaa itsellenne surea, niin sitten saatatte olla samassa tilanteessa kuin minä. Olen pahoillani siitä, että teitä sattuu niin kovin.

Lähde: Too Fab

Lue myös: Kaipaatko edesmenneen Princen parhaita hittejä? Vihdoin kuunneltavissa Spotifyssa

Lue myös: Princen kodista tehdään pysyvästi museo - myös laulajan uurna on nähtävillä

Lue myös: Gene Simmons: "Princen kuolema oli valinta"

Kilpailut

Uusimmat