Putous-näyttelijän puvustus aiheutti tuskan hetkiä: "Hiki valui norona jalkoihin asti"

11.03.2017 15:15 - Senja Rapila

Kaisa Helan sketsihahmo Hansvilivili Hansvälimäki oli verhoutunut kokonaan aidosta lampaanvillasta tehtyyn asuun.

Näyttelijä Kaisa Hela on mukana Putouksen kuluvalla kaudella. Sketsihahmokilpailussa Hela oli mukana hahmollaan Hansvilivili Hansvälimäellä, joka oli monen suomalaisen suosikkihahmo. Helan luomus oli karvainen, lehtitelinettä soittava sketsihahmo.

Hela kertoo, että erikoisen sketsihahmon ulkomuoto syntyi yhdessä ohjaajan kanssa.

- Ulkomuoto tuli yhdessä ohjaajan kanssa, kun sanoin että näen vähän sellaista Väinämöistä siinä hahmossa. Niin sitten siitä tuli tuollainen täyskarvainen kaveri, jolla oli paljaat pakarat, Hela kertoo Voice.fi:n haastattelussa.

Hansvilivili Hansvälimäen olemus ja karvainen ulkomuoto sai monet lapset ihastumaan hahmoon ja siitä tuli nopeasti Putouksen suosikkihahmo lasten keskuudessa. Karvainen asu oli kuitenkin Helalle hieman epämukava, sillä kokonaan lampaanvillasta valmistettu asukokonaisuus aiheutti tukalia hetkiä lämpimien studiovalojen loisteessa.

Hiki valui

Hela kertoo, että ensimmäisessä Putous-lähetyksessä adrenaliini virtasi voimakkaimmillaan ja karvainen, lämmin asuvalinta saattoi jopa hieman alkaa kaduttaa.

- Olin juonut varmaan kolme litraa vettä, kun muutenkin hikoiltiin koko sen lähetyksen ajan. Se asu on siis täyttä lampaanvillaa, myös sen asun huppuosa, joka on pään ympärillä, Hela kertoo.

- Minulla valui hikeä niin kuin minulla olisi ollut suihku siellä puvun sisällä. Ajattelin siinä jossain vaiheessa, kun kuvattiin seuraavan jakson 'Tulossa ensi jaksossa' -mainosta, että saatan ihan kohta pyörtyä ja että nämä viikset eivät pysy enää kovin kauaa. Minulla valui jaloissakin ihan sellaisia noroja. Joo, että kyllä se oli lämmin.

Näyttelijä Kaisa Hela. (kuva: Hanna-Maria Grönlund)

Luvassa lisää Hansvilivili Hansvälimäkeä?

Vaikka Hansvilivili Hansvälimäki olikin ensimmäinen Putouksen sketsihahmokilpailusta tippunut osallistuja, ei Hela ole luopunut kokonaan luomastaan sketsihahmosta. Hän kertoo, että hahmo saatetaan nähdä tulevaisuudessakin jossain yhteyksissä.

- Niin eihän sitä tiedä, kyllä sitä ollaan nyt vähän kysytty keikoille. Ei sitä tiedä, se voi olla, että joutuu sen puvun vielä vaikka kuinka monta kertaa pukemaan päälle, Hela hymyilee.

Lue myös: Timo Lavikaiselle Putouksessa näytteleminen on kunnia-asia: "Samaa näkyvyyttä ei saa muualta"

Lue myös: Ernest Lawson Putous-hahmonsa letkautuksista: Moni saattaa miettiä, että saako tälle edes nauraa

Kilpailut

Uusimmat