Kuva: Hanna-Maria Grönlund

Putous-näyttelijä Kaisa Hela: Varastin alitajuisesti Kummeli-näyttelijämieheni luoman hahmon!

17.03.2017 16:15 - Senja Rapila

Vaikka Heikki Hela ei vaikuttanut vaimonsa sketsihahmoon tietoisesti, Kaisa myöntää, että näkee luomassaan sketsihahmossa paljon samaa kuin miehensä eräässä roolissa.

Putouksen tällä kaudella mukana oleva Kaisa Hela on naimisissa näyttelijä Heikki Helan kanssa, joka on tuttu kasvo muun muassa Kummelista. Hän kertoo, että sai alitajuntaisesti inspiraation Hansvilivili Hansvälimäki -sketsihahmoonsa miehensä eräästä hahmosta: Herra Heinämäestä.

- Heikki ei ole suoranaisesti vaikuttanut siihen, että kyllä olen sen ihan itsekseni luonut. Tajusin kuitenkin jälkikäteen, että olen alitajuntaisesti pöllinyt hahmoon Heikin Herra Heinämäki -hahmosta moniakin asioita, Hela naurahtaa Voice.fi:n haastattelussa.

- Se kuuluu vähän siinä puheessa, se näkyy ehdottomasti siinä kävelytyylissä kun se on sellainen töpsyttelevä ja joku sellainen viattomuus ja sellainen lapsellisuus. Koska mielestäni Herra Heinämäki on nerokas hahmo ja Heikki tekee sen ihanasti. Kun Heinämäki on elänyt meidän perheessämme jo vuosia, olen vähän jotenkin tahtomattakin sen sieltä ottanut.

Vitsailua yhteiskeikoista

Hela kertoo sanoneensa asiasta myös miehelleen, joka suhtautui asiaan pelkästään huumorilla.

- Joo itseasiassa sanoin Heikille, että katsoppas se Masku insertti, että huomaatko kuinka paljon siinä on samaa kuin Heinämäessä. Sitten Heikki sanoi, että joo, onhan siinä vähän. Sitten naureskelin, että meidänhän pitää lähteä jollekin yhteisrundille, hän nauraa.

Kummeli-näyttelijä on kertoman mukaan ollut alusta alkaen hyvin innoissaan vaimonsa karvaisesta sketsihahmosta.

- Heikki on niin jäävi, että sehän nauraa kaikelle mitä teen. Sieltä tuli vaan peukkua joka asiaan. Kyllä Heikkiä nauratti kovasti se karvakasa.

Lue myös: Putouksen Jenni Kokander otti aluksi paineita tamperelaishahmonsa murteesta: "Ajattelin, etten osaa"

Lue myös: Ernest Lawson Putous-hahmonsa letkautuksista: Moni saattaa miettiä, että saako tälle edes nauraa

Lue myös: Putous-tähti: "Tiesin, että sketsihahmoni liikkuu riskirajoilla"

Kilpailut

Uusimmat