Kuva: AOP

Riutunut Hollywood-tähti löi paparazzia - katso video

09.03.2017 07:30 - Mikko Räsänen

Val Kilmer hermostui häntä lentokentällä odottaneelle paparazzille.

Muun muassa Top Gun -elokuvasta muistettu Hollywood-tähti Val Kilmer ei ilahtunut, kun lentokentälle saapuessaan huomasi paparazzin häntä odottamssa. Kilmer astui terminaaliin ja paparazzi työnsi kameransa aivan tähden kasvojen eteen. Se sai Kilmerin hermostumaan ja lyömään paparazzia. Katso video välikohtauksesta alta.

Paparazzi julkaisi videon ja ajatteli ilmeisesti saavansa sympatiaa osakseen, mutta kävikin päinvastoin. Yleisön sympatiat ovatkin Kilmerin puolella.

"Ansaitsitte tuon. Jättäkää miesparka rauhaan", yksi katsoja kirjoittaa YouTubessa.

Miesparka saattaa viitata Kilmerit terveysongelmiin. Vuonna 2015 Kilmerin kurkusta löytyi kasvain, joka jouduttiin leikkaamaan pois. Tänä vuonna tähden riutunut olemus on herättänyt huolta, sillä esimerkiksi kuukausi sitten hän oli niin heikossa kunnossa, että joutui eräässä puhetilaisuudessa istumaan lavalla, koska ei pystynyt enää kävelemään.

"Valilla on terveysongelmia. Paparazzit ovat persereikiä", toinen kommentoija kirjoittaa.

"Jättäkää hänet rauhaa. Hän oli tulossa sisään ja kameran tungettiin hänen kasvoilleen ja hänen käsivarteensa tartuttiin. Paparazzit olette kuvottavia. Toivottavasti ensi kerralla Val hoitaa teidät pidätetyiksi"

Lue myös: Toimintatähti Val Kilmer peittelee vakavaa sairautta? Joutuu käyttämään hengitysputkea

Lue myös: Top Gun saa jatkoa - Tom Cruise ja Val Kilmer mukana

Kilpailut

Uusimmat