Plusmissi Marjaana julkaisi rehevän reisikuvansa: "Uskallan mennä pylly hyllyen"

08.03.2017 10:15 - Senni Loikala

Miss Plus Size -kilpailun voittanut Marjaana Lehtinen päivitti Instagram-tiliään kuvalla reisistään ja sääristään.

Vantaalainen Marjaana Lehtinen, 34, kruunattiin tammikuussa Miss Plus Size -kauneuskilpailun voittajaksi. Tumma kaunotar julkaisi myöhään tiistaina Instagram-tilillään otoksen reisistään ja sääristään ja kirjoittaa päivityksen yhteydessä positiivisen kehonkuvan puolesta:

Todelliset merenneitoreidet. Rakastakaa kehonne jokaista kohtaa. Tärkeintä on, että ihminen on sinut itsensä kanssa, tasapainossa ja onnellinen. Uskallan mennä pikkuisen pylly hyllyen, enkä välitä muiden arvosteluista. Itse tiedän, mitä olen ja elämässä on niin paljon tärkeämpiäkin arvoja kuin ulkonäkö.”  

Lehtinen kannustaa myös miehiä kehumaan kumppaneidensa ulkonäköä:

Naistenpäivänä(kin) miehet kertokaa rakkaillenne kuinka upeilta he näyttävät.

Katso Lehtisen päivitys alta.

Jos kuva ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Aiemmin tänä vuonna Lehtinen kertoi Ilta-Sanomille, että hän aloitti kuntoilun vuonna 2013 ja on siitä lähtien karistanut 70 kiloa. Kuntoilu on myös vaikuttanut positiivisesti parisuhteeseen, Lehtinen vakuutti.

- Vaikka meillä on vanha suhde, niin onhan se nyt villiintynyt ihan uusiin sfääreihin. Liikunta tekee niin paljon sekä naisille että miehille sänkykamarin puolelle. - Seksielämä aivan ehdottomasti parani. Siinähän voi keksiä vaikka mitä virikkeitä, kun tulee mahdollisuudet eri asioihin. Kyllä mielikuvituskin antaa mahdollisuudet, mutta toki fysiikallakin on rajansa.

Miss Plus Size -kilpailuun haettiin positiivisen elämänasenteen omaavia naisia, jotka liikkuvat säännöllisesti ja jotka ovat itsevarmoja omana itsenään.

Jos kuva ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Jos kuva ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Jos kuva ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Lue myös: Plusmalli julkaisi käsittelemättömän bikinikuvan - tykkääjämäärä räjähti

Lue myös: Plusmalli Ashley Graham julkaisi alastonkuvan - mikä nainen!

Lue myös: Upea plusmalli saapui punaiselle matolle superpaljastavassa asussa - katso

Kilpailut

Uusimmat