Kuva: AOP

Ryan Gosling reagoi Oscar-sekoiluun paljon puhuvalla ilmeellä - katso kuva

27.02.2017 15:15 - Iiro Myllymäki

Ryan Gosling virnuili epäuskoisena lavalla sen jälkeen, kun La La Land oli virheellisesti julistettu parhaan elokuvan palkinnon saajaksi.

Tämänvuotisen Oscar-gaalan ehdottomasti puhutuimmaksi tapaukseksi nousi parhaan elokuvan palkitsemisen yhteydessä tapahtunut jättimoka. Ensin näyttelijä Warren Beatty julisti voittajaksi La La Landin, ja elokuvan tähdet saapuivat lavalle juhlistamaan voittoaan. Iloa ei ehtinyt kestää pitkään, kun ilmoitettiinkin, että voittajan julistuksessa oli tapahtunut virhe ja voittaja olikin oikeasti Moonlight-elokuva.

La La Landissa miespääosaa esittänyt Ryan Gosling ei selvästi ottanut yllättävää tilannetta liian vakavasti. Mies kuvattiin myhäilemässä lavalla epäuskoinen virne kasvoillaan:

La La Landin naispääosan esittäjä Emma Stonen epäuskoiset ilmeet tallentuivat myös kameralle:

Emma Stone kommentoi tapausta gaalan pressitilaisuudessa ja ylisti voittanutta Moonlight-elokuvaa.

- Rakastan Moonlightia niin paljon! Olen niin innoissani Moonlightista! Ja totta kai oli hienoa kuulla La La Land parhaan elokuvan palkinnon saajana. Olisimme kaikki kovasti halunneet voittaa palkinnon, Stone kertoi.

Emma Stone voitti roolisuorituksestaan parhaan naisnäyttelijän Oscar-palkinnon. Ryan Gosling puolestaan hävisi parhaan miesnäyttelijän palkintokategoriassa Casey Affleckille, joka sai palkinnon roolistaan elokuvassa Manchester By The Sea.

Lue myös: Oscar-moka sekoitti internetin - katso miten Twitterissä reagoitiin

Lähteet: Metro.co.uk, Forbes

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat