Kuva: AOP

Mallikaunotar julkaisi riipaisevan itkukuvan: "Tänään hyvältä näyttäminen työkseni on liikaa"

27.02.2017 10:15 - Rea Tallgren

Tess Holliday on paitsi malli, myös kahden lapsen äiti, joka kyseenalaistaa alansa vaatimukset tuoreessa Facebook-kirjoituksessaan.

Tess Holliday, 31, on menestynyt ultraplusmalli ja kahden lapsen äiti. Vaikka nainen puhuu aina positiivisuuden puolesta, on hänelläkin rajansa. Holliday kertoo rajan tulleen vastaan nyt, edellisenä yönä, kun hänen vauvansa oli valvottanut häntä tuntikausia. 

"Eihän hän tiedä, että minulla on huomenna töitä ja että yleensä, kun olen töissä, olen siellä 15 tuntia ja hoidan kuvausten välissä lapsiani", Holliday kertoo. 

Hän jatkaa rehellisesti, että toinen raskaus on jättänyt hänet epävarmaksi kehostaan. 

"Tänään se paine, että minun pitäisi näyttää työkseni hyvältä, on liikaa. Kun naama on täynnä finnejä hormonien ja imetyksen takia ja olet täysin uupunut, koska et ole saanut nukuttua, ihosi punoittaa ja silmänalusesi ovat täysin tummat... miten tähän pitäisi pystyä? Miten pitäisi tuntea olonsa itsevarmaksi ja olla tuottamatta pettymystä asiakkaalle saapumalla paikalle aivan sekaisin väsymyksestä. Vaikka olen itse valinnut uran, joka perustuu ulkonäkööni, en ole sitä mieltä että kauneuden pitäisi olla ketään eteenpäin ajava voima. Töissäkäyvänä äitinä, jonka ala on yhtä kriittinen kuin minun, missä menee raja?"

Holliday peräänkuuluttaa työnantajien empatiaa. 

"Onko moniakaan sellaisia työpaikkoja, jotka ymmärtävät, jos jonain päivänä et pääse ylös sängystä, koska olet joutunut valvomaan koko yön? Onko monia, jotka hyväksyvät, jos jaksat antaa vain kymmenen prosenttia itsestäsi? Toivon, että tulevaisuudessa on."

Katso koskettava kuva alta, tai jos se ei näy, tästä

Lue myös: Ultraplus-malli Tess Holliday julkaisi itsestään alusvaatekuvan: "Yritän oppia rakastamaan kehoani"

Lue myös: Ultraplusmalli Tess Holliday julkaisi kantaaottavan kuvan: "Tämäkö vaate one size??"

Kilpailut

Uusimmat