Kuva: AOP

Ihosyöpää sairastava Hugh Jackman, 48, jakoi pysäyttävän kuvan: "Käyttäkää aurinkorasvaa!"

14.02.2017 16:45 - Senja Rapila - Luettu 8 125 kertaa

Aurinkorasvan käytön lisäksi X-men -näyttelijä rohkaisee tarkastuttamaan pienimmätkin ihomuutokset varmuuden vuoksi.

Suosikkinäyttelijä Hugh Jackmanilla, 48, todettiin ihon tyvisolusyöpä eli basaliooma vuonna 2013, jonka jälkeen hän on käynyt useissa leikkauksissa. Nyt X-men -näyttelijä on jakanut jälleen kuvan itsestään Twitterissä, jossa hänellä on sideharsoa nenässään. Kuvatekstistä selviää, että ihosyöpä on uusiutunut jo viidennen kerran.

"Jälleen yksi basaliooma. Kiitos tasaisten tarkastusten ja uskomattomien lääkärien, kaikki on hyvin. Näyttää pahemmalta kuin mitä oikeasti on. KÄYTTÄKÄÄ AURINKORASVAA", Jackman kirjoitti twiittiinsä.

Jackmanilta on Female First -julkaisun mukaan jo aiemmin poistettu syöpäkasvain olkapäästä ja hän onkin leikkauksen jälkeen ollut hyvin aktiivinen ja kehottanut kaikkia suojelemaan ihoaan.

- Se on aina melkoinen shokki kuulla sana 'syöpä'. Australialaisilla ihosyöpä on hyvin tavallinen asia. En koskaan käyttänyt aurinkorasvaa nuorempana, joten olin täydellinen kandidaatti sille (ihosyövälle), hän on kertonut aiemmin.

- Menen joka kolmas kuukausi tarkastukseen. Se on minulle nykyisin normaalia. Lääkärini sanoo, että minulle tulee niitä (syöpäkasvaimia) todennäköisimmin enemmän ja jos se on se taakka jota joudut kantamaan elämässäsi, voit pitää itseäsi onnekkaana.

Lähde: Female First

Lue myös: Sadat opiskelijat lauloivat syöpään sairastuneelle opettajalleen - varaudu kylmiin väreisiin

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat