Kuva: AOP

Gilmoren tytöistä lisää jaksoja? Netflix julkaisi mystisen kuvan

30.12.2016 09:45 - Rea Tallgren

Kuva sai fanit innostumaan välittömästi, sillä heidän mielestään se vihjaa siihen, että sarjaan olisi tekeillä lisää jaksoja.

Gilmoren tyttöjen uusia jaksoja oli odotettu fanien toimesta kuin kuuta nousevaa ja moni viettikin niiden saavuttua loppuvuodesta 2016 viikonlopun omalla sohvallaan, katsoen maraton-muodossa kaikki uudet jaksot putkeen. Jaksoissa nähtiin niin Lorelain ja Luken hääonnea kuin myös Roryn päätös alkaa kirjoittaa kirjaa hänen ja hänen äitinsä elämästä.

Uudet jaksot kulttisarjasta päättyivät dramaattisesti, kun Rory tunnusti äidilleen olevansa raskaana. Fanit alkoivat heti spekuloida kuumeisesti, oliko lapsen isä Jesse vai Logan.

Nyt Netflix on hämmentänyt palettia entisestään. Se on julkaissut kuvan, jossa se on ripustanut molempien nuorten miesten kuvat taululle tiedeprojekti-muotoon. Kuvien yllä nähdään otsikko: "Isääni etsimässä."

Kuvalla viitataan selvästi Luken April-tyttären tiedeprojektiin, jonka avulla hän sai selville, kuka hänen isänsä on. Fanit ovat innostuneet kuvasta hurjasti, sillä heidän mielestään se on selvä merkki siitä, että sarja saa edelleen jatkoa. Myös Cosmopolitan-lehti on samoilla linjoilla: "Miksi muuten Netflix kiusaisi meitä näin?", se kysyy. 

Katso kuva alta. 

(kuva: Netflix)

Lue myös: Gilmoren tytöt -juonipaljastuksia: Saako Lorelai tulevaisuudessa lapsia? Jatkuuko sarja vielä?

Lue myös: Gilmoren tytöt -sarjan kaunottaret lumosivat punaisella matolla - katso upeat kuvat kaksikosta

Lähde: Cosmopolitan

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat