Kuva: Senja Rapila

Mikael Gabrielin ja Triana Iglesiaksen suhde ei ole enää avoin: "Nykyään ollaan kimpassa"

22.12.2016 14:45 - Senni Loikala

Loistat pimeäs -singlen torstaina julkaissut räppäri kertoo, että pariskunnan huuma toisiaan kohtaan vain kasvaa.

Räppäri Mikael Gabriel, 26, kertoi Voice.fi-sivuston Rakkaudesta-sarjan haastattelussa maaliskuussa, että hän elää avoimessa suhteessa norjalaisen mallin ja televisiopersoona Triana Iglesiaksen, 34, kanssa.

Nyt Gabriel kertoo, että suhteen laatu on sittemmin muuttunut.

- Ei meillä mitään sellaista suhdetta ole. Suhteen alussa kuviteltiin, että semmoinen voisi olla mahdollista. Mutta ei, kyllä nykyään ollaan ihan kimpassa. Ei meillä ole sellaista avointa suhdetta, mistä olen joskus sanonut, räppäri kertoo.

Gabriel ja Iglesias ovat julkaisseet yhteiskuvia sekä kuvia toisistaan sosiaalisessa mediassa pitkin vuotta. Pari näyttää ulospäin onnelliselta, ja räppäri vakuuttaa, että suhteessa todella menee erittäin hyvin.

- Meillä on edelleen huuma toisiimme. Se yllättäen kasvaa ja muuttuu koko ajan erilaiseksi. Se on siistiä, en ole ikinä ennen tuntenut mitään sellaista, Gabriel tuumaa.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Just Everything.... 🚀❤️🎈🐵

Henkilön Triana Iglesias (@trianaiglesias) jakama julkaisu

Triana kolmen kuukauden matkalle

Etäsuhteessa elävä pariskunta joutuu pian olemaan tavallista pidempään erossa toisistaan.

- Triana lähtee tammikuussa Meksikoon kolmeksi kuukaudeksi. Nyt yritetään olla mahdollisimman paljon yhdessä ennen sitä, sitten ollaankin taas erossa vähän aikaa.

Entä tuntuuko räppäristä, että Iglesias on hänen elämänsä rakkaus?

- Aika lailla, kyllä minä voisin jo tässä vaiheessa sanoa niin. Elämäänihän en ole vielä elänyt, mutta tämä tuntuu oikealta.

Mikael Gabrielin suurimpiin hitteihin kuuluvat esimerkiksi Älä herätä mua unesta, Mimmit fiilaa, Kipua ja Viimeisen kerran. (kuva: Senja Rapila)

"Uran ja rakkauden kannalta suuri vuosi"

Kulunut vuosi on ollut merkittävä Gabrielin uralle. Hän on näytellyt kahdessa kotimaisessa elokuvassa: elokuussa ensi-iltansa saaneessa Bodom-kauhuelokuvassa sekä syyskuussa elokuvateatteihin saapuneessa Pahan kukissa. Syksyllä räppäri nähtiin yhtenä Vain elämää -suosikkiohjelman artistina.

- Tämä on ollut uran ja rakkauden kannalta suuri vuosi.

Gabriel julkaisi torstaina uuden kappaleen tulevalta levyltään. Jos laitteellesi on asennettu Spotify, kuuntele alta Loistat pimeäs.

Lue myös: Mikael Gabriel paljasti tatuoidun kroppansa Elämä lapselle -konsertissa - katso kuumat kuvat

Kilpailut

Uusimmat