Kuva: Iiro Myllymäki

Kalle Palander yhteisohjelmasta vaimonsa kanssa: Oli pelastus suhteelle

25.08.2016 15:15 - Iiro Myllymäki

Riemuloma Palandereilla -ohjelman kuvauksissa Kalle ja Riina-Maija Palander tutustuivat aivan uusiin puoliin toisissaan.

Kalle ja Riina-Maija Palander pääsivät uudenlaisen yhteisen tekemisen ääreen, kun he toukokuussa kuvasivat Riemuloma Palandereilla -tv-sarjaa. Ohjelmassa pariskunta kestitsee suomalaisia viihdepersoonia upeassa huvilassa Nizzalla. Vieraat saapuvat huvilalle pareittain ja pääsevät kokemaan sekä vauhdikkaita aktiviteetteja että syvällisiä illalliskeskusteluja.

Pariskunta on yhtä mieltä siitä, että ohjelman kuvaukset tekivät hyvää heidän suhteelleen. Kalle ja Riina-Maija ovat olleet yhdessä jo kymmenen vuotta, ja heillä on kolme yhteistä lasta. Lisäksi molemmilla on yhdet lapset aiemmista suhteistaan. Ohjelman kuvauksissa pariskunta sai lapsivapaata aikaa. Riina-Maija ja Kalle kertovat Voice.fi:n haastattelussa, että he olivat olleet suhteessaan ennen kuvauksia enimmäkseen vain äidin ja isän rooleissa.

- Kalle ei ole koskaan ennen tutustunut minun hauskaan puoleeni, koska olen se kotiäiti, joka urputtaa hevosennaamalla himassa. Kun olen kavereideni kanssa, en ole se sama henkilö, vaan olen oikeasti ihan sikahauska. Kymmenen vuoden jälkeen Kalle tutustui minuun muunakin kuin kotiäitinä, Riina-Maija kertoo.

Ohjelman kuvauksissa Kalle ja Riina-Maija näkivät toisistaan sen puolen, jonka he aiemmin olivat näyttäneet vain kavereilleen. (kuva: TV5)

Uusi alku suhteelle

Kalle kuvailee, että heidän suhteensa alkoi ohjelman myötä ikään kuin uudelleen.

- Kyllä tämä oli pelastus meidän suhteellemme osittain, Kalle sanoo.

Kalle nautti kuvauksissa paitsi rennosta ajasta ilman lapsia, myös vaimonsa tarjoamasta silmänilosta.

- Riinis oli hyvässä meikissä aina ja hienot mekot päällä. Minulla oli ihan pitelemistä itsessäni koko ajan, Kalle kertoo Riina-Maijan nauraessa vieressä.

Kalle pelkäsi Riina-Maijan puolesta

Kuvauksissa Kalle vakuuttui vaimonsa hauskasta puolesta. Kun nainen pääsi irrottelemaan ja hulluttelemaan, ei Kalle meinannut tunnistaa vaimoaan.

- Kalle oli ihan suu auki, että ei helkatti, toi mimmihän on ihan hauska, Riina-Maija kertoo.

Riemuloma Palandereilla -ohjelman kuvauksia pariskunta kuvailee riemukkaaksi leirikouluksi. (kuva: Iiro Myllymäki)

Etukäteen sekä Kalle että tuotantotiimi jännittivät kovasti, miten Riina-Maija suoriutuu kameroiden edessä. Riina-Maijan mukaan Kalle jopa mietti, mahtaako nainen edes tulla paikalle kuvauksiin ja jos tulee, montako päivää hän kuvauksissa kestää. Riina-Maijan rentoa puhetulvaa ja hersyvää olemusta tarkkaillessa tuntuu erikoiselta, että kukaan on edes pystynyt epäilemään hänen selviytymistään.

- Minä tiesin ennen kuvauksia, että kyllä mä tämän homman tosi hyvin vedän, niin kuin vedinkin, Riina-Maija kehaisee ja saa Kallelta välittömän vastauksen:

- Sä oot leuhkempi kuin minä. Voiko Suomesta löytyä vielä ylimielisempää ihmistä kuin minä? Täällä se on, Kalle kuittailee vaimolleen humoristiseen sävyyn.

Pariskunnan välistä huumoria pääsee näkemään lisää, kun Riemuloma Palandereilla alkaa TV5-kanavalla 15. syyskuuta.

Lue myös: Me Naiset: Kalle Palander pitää uskottomuuttaan loogisena - syyttää urheilijan asennetta!

Kilpailut

Uusimmat