Kuva: TV5

Me Naiset: Kalle Palander pitää uskottomuuttaan loogisena - syyttää urheilijan asennetta!

25.08.2016 10:24 - Rea Tallgren

Kalle ja Riina-Maija Palander syyttävät naimisissa olevia naisia "sikamaisuudesta miehiä kohtaan".

Kalle ja Riina-Maija Palander ovat olleet yhdessä jo kymmenen vuotta. Yhteisiä lapsia heillä on kolme, ja lisäksi molemmilla on yhdet lapset aikaisemmista suhteistaan.

Pitkään suhteeseen mahtuu monenlaisia käänteitä, mutta suurimmaksi kriisiksi pariskunta paljastaa se, kun Kalle jäi kiinni pettämisestä. Itse Kalle ei asiasta kertonut, vaan toinen nainen soitti suoraan Riina-Maijalle. Pariskunta ei ole käsitellyt pettämistä yhdessä. 

- Hän ei koskaan itke, eikä ota syliin. Minun on ollut pakko hyväksyä, että olen "on my own", Riina-Maija kertoo Me Naisille. 

Riina-Maijan mukaan Kalle pitää tekoaan täysin loogisena ja Kalle perusteleekin pettämistään urheilijan egoistisella asenteella. Riina-Maija myös vertaa miehiä eläimiin, jotka seuraavat vaistojaan.

Lisäksi pariskunta selittää, että yössä liikkuessaan julkkismies kohtaa paljon kiusauksia. 

- Naimisissa olevat naiset voivat olla aika härskiä porukkaa. Ennen puhuttiin vain pettävistä miehistä, mutta nykyään se on toisin päin. Naiset ovat niin sikoja miehiä kohtaan. 

Kitkaa pariskunnan suhteessa aiheuttaa nykyään lähinnä Kallen reissut - ainakin, jos niistä ei ole sovittu etukäteen. Esimerkiksi Kallen osallistumisesta Nelosen Supertähdet-ohjelmaan Riina-Maija luki lehdestä. 

- Jos mies on kolme viikkoa Jenkeissä ilman, että keskustelee aiheesta kanssani, onhan hän epäreilu, Riina-Maija toteaa. 

Riemuloma Palandereilla TV5 15.9. alkaen.

Lähde: Me Naiset paperiversio 25.8.

Kilpailut

Uusimmat