Kuva: AOP

Syöpähoidot eivät toimineet: Beverly Hills 90210 -tähdellä alle 5 vuotta elinaikaa!

04.08.2016 11:00 - Senja Rapila - Luettu 3 702 kertaa

Näyttelijä Shannon Doherty kertoi vasta muutama päivä sitten siitä, kuinka hänen rintasyöpänsä on levinnyt imusolmukkeisiin.

Uutisoimme aiemmin siitä, kuinka näyttelijä Shannon Doherty, 45, on sairastunut rintasyöpään. Kaunotar lisäsi sosiaaliseen mediaan kuvia myös siitä hetkestä, kun hän syöpähoitojensa vuoksi joutui ajelemaan hiuksensa kokonaan.

Entinen Siskoni on noita ja Beverly Hills 90210 -sarjasta tuttu näyttelijätär on nyt paljastanut, että ennuste on alkanut näyttää huonolta. Pahimmassa tapauksessa kaunottarella on enää viisi vuotta elinaikaa - tai vähemmän.

Kaikista vaikeinta oli kertoa asiasta aviomiehelle.

- Kerroin hänelle, että 'Sinun täytyy nauttia jokaisesta hetkestä joka sinulla on kanssani, koska tulen kuolemaan viiden vuoden sisällä' ja hän purskahti kyyneliin, Doherty kertoi Entertainment Tonightin haastattelussa.

- Soitin hänelle, mikä oli minulle kamalaa. Olin autossa äitini kanssa, kun lääkäri soitti minulle. Ajattelin, että odotan näkeväni hänet, mutta en vain pystynyt. Joten otin puhelimen käteeni ja soitin hänelle.

Dohertyllä diagnosoitiin rintasyöpä helmikuussa 2015. Hiljattain hän kertoi, että syöpä on levinnyt imusolmukkeisiin.

Lähde: Daily Caller

Lue myös: Muistatko Beverly Hills 90210 -sarjan Valerien? - Tältä hän näyttää nyt

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat