Kuva: AOP

Chloe Moretz Beckhamien perheestä: "He ymmärtävät seksikohtaukset vieraiden ihmisten kanssa"

20.05.2016 20:45 - Senja Rapila

Brooklyn Beckhamin kanssa seurusteleva näyttelijätär kertoo, että näyttelijän kanssa seurusteleminen voi olla välillä vaikeaa.

Nuori näyttelijätär Chloe Moretz, 19, julkisti hetki sitten suhteensa David sekä Victoria Beckhamin vanhimpaan poikaan, Brooklyniin, 17. Sittemmin kaunotar on kertonut, että Beckhamien perhe on todella ymmärtäväinen ja mahtava.

- He ymmärtävät matkustelun, seksikohtaukset tuntemattomien ihmisten kanssa ja hullut aikataulut. He eivät myöskään rehvastele rahoillaan, Moretz on kertonut The EDIT -lehden haastattelussa.

Kaunottaren mielestä ammattinäyttelijän kanssa seurusteleminen vaatii hyviä hermoja ja voi olla jopa tavallaan vaikeaa. Pelkästään potentiaalisen miehen löytäminen voi olla vaikeaa, sillä tutustuessa toinen voi helposti esittää muuta, mitä oikeasti on. 

- Potentiaaliset poikaystävät ovat nähneet sinut elokuvien seksikohtauksissa ja he tietävät miltä näytät, kun itket, hän kertoo.

- He voivat lukea sinun haastattelujasi ja tietävät jo lempi bändisi, joten se tuntuu aina siltä, että on paljon yhteistä uuden ihmisen kanssa. Sitä tapahtuu paljon. Mietin, että kuinka tulemme näin hyvin toimeen keskenämme ja tajuan sen lopulta.

Lähde: Metro

Lue myös: Kim Kardashian jakoi äärimmäisen yksityisen hetken somessa - "Minua pelottaa"

Lue myös: Mallikaunotar Cara Delevingne valmistautui leffarooliin riisuutumalla alasti keskellä metsää

Kilpailut

Uusimmat