Legendaarinen Nokia 3310 palaa - onko matopeli mukana?

14.02.2017 19:00 - Teknavi / Pauli Reinikainen

Yksi kaikkien aikojen legendaarisimmista kännyköistä tekee yllätyspaluun.

Edulliset peruspuhelimet ovat olleet vähissä Suomen matkapuhelinmarkkinoilla sen jälkeen, kun Nokia lopetti matkapuhelinten valmistuksen.

Nyt asiaan tulee korjaus ja vieläpä Nokia-faneja miellyttävällä tavalla. Nokian yksi tunnetuimmista puhelinmalleista nimittäin tekee paluun tämän kuun lopussa, jolloin vuotuinen Mobile World Congress käynnistyy Barcelonassa.

Kyseessä on 3310, jonka moni muistaa takavuosilta. Kyseessä oli peruspuhelin, jolla puhuttiin puheluita, lähetettiin tekstiviestejä ja pelattiin matopeliä. Laitteesta teki suositun myös sen kestävyys. Muovikuorinen 3310 ei näyttänyt hajoavan millään.

Luotettavista uutisvuodoistaan tunnettu Evan Blass kertoo blogissaan, että Nokian tuotemerkin haltija, suomalainen HMD Global esittelee Barcelonassa kaikkiaan neljä puhelinta.

Paljastus ei kerro, onko matopeli edelleen mukana 3310:ssa, mutta ulkoisesti puhelin on tunnistettavasti saman näköinen kuin edeltäjänsä. Laite tulisi Blassin tietojen mukaan myyntiin noin 59 euron hintaan, eli kyseessä olisi todella edullinen peruskapula.

Tämän videon avulla voit eläytyä takavuosien 3310:n käyttöön ja matopelin maailmaan.

Lue myös: IPhone 7 ei käy kaupaksi toivotulla tavalla - Apple leikkaa tuotantoa

Lue myös: Huhu: Seuraavan super-iPhonen huippumallin koodinimi ”Ferrari”

Yhteistyössä Teknavi

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat