Skoda Octavian ulkonäkö muuttuu - tunnistatko vuoden 2017 Octaviaa?

04.11.2016 08:30 - Teknavi / Mikko Autio

Suomalaisten suosikkiauto saa ensi vuonna kasvojenkohotuksen.

Skoda Octavia on ollut vuosia suomalaisten suosiossa. Eikä syyttä, sillä auto tarjoaa paljon tilaa ja nykyaikaista tekniikkaa kilpailukykyiseen hintaan. Lisäksi mallitarjonta on hyvin laaja kattaen kaksi korimallia, kolme moottorityyppiä, ja useita erilaisia varusteluja. Malli saa ensi vuodelle uutta ilmettä sekä ulos että sisälle.

Vuosimallin 2017 Octavia erottuu selkeästi nykyisestä mallista. Keula saa täysin uuden nelilamppuilmeen, joka antaa autolle aggressiivisemman ilmeen. Tarjolle tulee myös täysin LED-tekniikalla toteutetut ajovalot. Auton takaosassa muutokset eivät ole yhtä rajuja, mutta myös siellä valot ovat saaneet kevyesti uudistettua ilmettä.

Sisätiloissa palikat ovat tutulla tavalla kohdallaan, mutta huippuversioon on tarjolla uusi 9,2-tuumainen yhtenäisellä lasipinnalla päällystetty kosketusnäyttö. Näytön laidalta ei siis löydy edeltäjän tapaan erillisiä näppäimiä, mikä antaa keskikonsolille viimeistellymmän ilmeen. Näkymättöminä uudistuksina auton turvavarustelua on päivitetty, ja nyt tarjolla ovat viimeisimmän sukupolven tutka- ja kamerajärjestelmät helpottamaan kuljettajan toimintaa.

Uudistuneen Octavian myynti alkaa joillakin markkinoilla jo tämän vuoden puolella, ja uutuus saapuu Suomeen viimeistään alkuvuodesta 2017.

Kuvat: Skoda

Lue myös: Skoda uudistaa automallistonsa - katso kuvat uutuuksista

Lue myös: Mersun iso farkku viimein Suomeen - katso video ja kuvat

Lue myös: Mikä ihme on Mokka X? 30 000 euron uutuusauto esittelyssä

Yhteistyössä Teknavi

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat