Asia, joka altistaa alakulolle marraskuun pimeydessä - horoskooppisi kertoo, kuinka vältät sudenkuopat

31.10.2020 18:45 - Emmi Moilanen

Härkä (20.4.-20.5.)

Pysähtyneisyyden tunne ja olo, ettei mitään tapahdu, saavat aktiivisen härän mielen matalaksi. Vaikka sadesää ei houkuttelisi kotoa poistumiseen, härkä hellii mieltä marraskuussa parhaiten pysymällä aktiivisena.

Härän henkistä oloa voi helpottaa myös suunnitelman laatiminen lähitulevaisuudelle, johon hän listaa ylös loppuvuoden toiveet, tavoitteet ja unelmat, joita kohti lähteä pyrkimään.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Merkin edustajat ovat marraskuussa vaarassa joutua sydänsurujen lannistamaksi. Olitpa sitten sinkku tai parisuhteessa, loppusyksyä sävyttävät ihmissuhdekiemurat.

Parhaiten pidät ongelmat loitolla kun muistat itse näyttää esimerkkiä siitä, että mieltä painavat asiat on hyvä todeta ääneen kumppanille tai ystävälle – tällöin myös oma mielesi kevenee!

Rapu (21.6.-22.7.)

Rapuun kaamosaika saattaa iskeä tavanomaista voimakkaammin siitä syystä, että omasta henkisestä ja fyysisestä hyvinvoinnista huolehtiminen on jäänyt viime aikoina taka-alalle. Olo alkaa tuntua omissa nahoissa jälleen paremmalta, kun annat syysväsymykselle hieman periksi ja lisäät silloin tällöin ylimääräisen tunnin yöuniisi.

Marraskuussa on erinomainen hetki panostaa omaan aikaan sekä rentoutumiseen.

Leijona (23.7.-22.8.)

Kunnianhimoista leijonaa turhauttaa marraskuussa se, ettei hän tunnu saavan sitä, mitä tavoittelee. Olipa kyse sitten unelman toteuttamisesta, uralla etenemisestä tai ihastuksen kohteesta, merkin edustajien on hyvä muistuttaa itseään sanonnasta; “hiljaa hyvä tulee.”

Loppusyksystä maltti on valttia ja laukkaavia ajatuksia rauhoittaakin meditointi tai rauhallinen joogatuokio.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Neitsyt sortuu yliajatteluun syksyn pimeyden keskellä, eikä tunnu pääsevän irti omien ja muiden murheiden huolehtimisesta. Jotta alakulo ei hiivi mieleen täysin, tuo jokaiseen arkipäivään pieni elementti, joka piristää mieltäsi taatusti. Yhtenä iltana voit esimerkiksi katsella uuden elokuvan kynttilänvalossa, toisena pitää teehetken ystävän kanssa.

Listaa ylös ne pienetkin asiat, jotka tällä hetkellä ilahduttavat – näin asiat muuttuvat varmemmin konkreettisiksi teoiksi.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Vaakaa huolestuttaa se, ettei langat tunnu pysyvän tällä hetkellä hänen omissa käsissään. Marraskuu on erinomaista itsetutkiskelun aikaa: mitkä asiat ovat todella sellaisia joihin haluat priorisoida aikaasi? Entä onko jotain asioita, joiden hoitamisen voit lykätä ensi kuulle tai jopa alkuvuoteen?

Loppusyksystä kannattaa delegoida velvollisuuksien aiheuttamaa taakkaa myös muille, jos se suinkin vain on mahdollista.

Voice.fi, Radio Nova ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Syksyn tunnelmalliset treffi-ideat koottiin yhteen - tekemistä riittää myös sadepäivinä

Lue myös: Syksyn korumuoti on täynnä ihastuttavia yksityiskohtia - myös nilkkakorut näkyvät katukuvassa

Lue myös: "Kaneli" on syksyn trendikkäin hiusvärisävy - katso ihanat inspiraatiokuvat

Kilpailut

Uusimmat