Kuva: Shutterstock

Jäikö ensitreffeistä paha maku suuhun? Viestit, joilla pakkien antaminen hoituu kohteliaasti

18.06.2019 22:45 - Iiro Myllymäki

Toiselle osapuolelle voi kertoa loukkaamatta, että toisia treffejä ei ole näköpiirissä.

Ensitreffit eivät aina mene putkeen. Joskus heti ensitapaamisen perusteella tietää, että tämä kyseinen treffikumppani ei ole sitä, mitä etsii. Tässä tapauksessa on turha mennä toisille treffeille, ja tämä pitää jotenkin saada ilmaistuksi toiselle osapuolelle. Koska ”ghostaaminen” ei ole hyvä ja aikuismainen tapa hoitaa asia, on löydettävä rehellinen mutta kohtelias tapa kieltäytyä uusista tapaamisista.

Elite Daily on koonnut yhteen kahdeksan viestiä, joilla treffikumppanille voi asiallisesti ilmaista, ettei ole hänestä kiinnostunut.

”Minulla oli hauskaa, mutta en vain tuntenut kipinää.”

Romanttisissa suhteissa kemia on kaikki kaikessa. Ensitreffit voivat jo paljastaa, että kemiat vain eivät treffikumppanin kanssa kohtaa.

”En halua tuhlata aikaasi.”

Deittailu on aikaa vievää puuhaa, ja jos heti kättelyssä tietää jutun olevan tuhoon tuomittu, on turha haaskata kummankaan aikaa.

”Olet kiva tyyppi, mutta emme taida etsiä samaa asiaa.”

Tämä on hyvä keino kertoa treffailun lopettamisesta loukkaamatta toisen osapuolen tunteita.

”Taidamme olla eri elämäntilanteissa.”

Kuten edellä esitellyn viestin kohdalla, tätäkään ei välttämättä tarvitse avata sen tarkemmin, mutta tämä on hyvä yleisluontoinen tapa päättää deittailu. Joskus pieni valkoinen valhe on sallittu.

(kuva: Shutterstock)

”Niin monet haluavat varmasti deittailla sinua.”

Jos treffikumppanisi oli oikein mukiinmenevä mutta ei sinulle sopiva tyyppi, hylkäysviestiin voi liittää mukaan tällaisen kohteliaisuuden.

”Olen pahoillani, jos annoin sinulle väärän vaikutelman…”

Joskus treffeillä kaikki sujuu päällisin puolin hyvin, ja vastapuolelle saattaa tulla vaikutelma, että molemmat ovat mukana samoilla tuntemuksilla. Tällöin toiselle on saattanut tulla hyvinkin vääränlainen vaikutelma tilanteesta. Tätä voi halutessaan pahoitella, sillä treffikumppanille homman loppuminen tulee tällaisessa tilanteessa yllätyksenä – ja pettymyksenä.

”Voisimme jatkaa kavereina.”

Tämä viesti kannattaa kirjoittaa vain, jos todella tarkoittaa sitä. Se viestittää toiselle osapuolelle, että pidät häntä hyvänä ja tutustumisen arvoisena tyyppinä, mutta romanttisessa mielessä jokin jäi vain puuttumaan.

”Oli kiva tavata sinut, mutta…”

Hylkäyksen kokeneen ihmisen pettymys saattaa lievittyä, jos osoitat, että treffit olivat lopputuloksesta huolimatta sinulle mukava kokemus.

Lue myös: Asiat, joita jokaisen tulisi kokeilla ensitreffeillä - rentouttavat tunnelmaa nopeasti

Lue myös: Sokkodeittailuun liittyy riskejä - 5 keinoa treffailla turvallisesti

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat