Kuva: Getty Images

Yllättävän monet julkkikset ovat tavanneet kumppaninsa netissä - arvaatko ketkä?

15.11.2018 14:15 - Katariina Auvinen

Muun muassa Rita Ora ja Calvin Harris tapasivat Twitterin kautta.

Nettideittailu on vahvasti tätä päivää. Monet tavalliset tallaajat ovat tavanneet kumppaninsa netin ihmeellisessä maailmassa, mutta niin myös julkisuuden henkilöt Hollywoodissa. Insider-julkaisu listasi julkkikset, jotka löysivät toisensa netin avustuksella. 

Sarah Hyland & Wells Adams 

Moderni perhe -kaunotar Sarah Hyland löysi kumppaninsa netin kautta. Hyland vastasi Wells Adamsille Twitterissä, jossa pari jatkoi varsin avointa flirttailua hieman yli vuosi sitten. Loppu onkin historiaa, koska pari kävi keskenään muutamilla treffeillä, joiden aikana he ymmärsivät pitävänsä toisistaan entistä enemmän. Nyt he ovat seurustelleet siitä lähtien. 

(kuva: Getty Images )

Mandy Moore ja Taylor Goldsmith 

Greyn Anatomia -sarjassa näytellyt Mandy Moore, 34, löysi kihlattunsa netin kautta. Pari on seurustellut yli kolme vuotta ja he suunnittelevat häitään parhaillaan. Moore on kertonut, että hän antaa kaiken kunnian Instagramille. Moore otti kuvan muusikkona toimivan Goldsmithin luotsaaman yhtyeen albumin kannesta ja julkaisi sen Instagramissa. Mies näki julkaisun ja päätti vastata naiselle.

(kuva: Getty Images )

Iggy Azalea ja Nick Young 

Räppäri Iggy Azalea tapasi entisen puolisonsa Nick Youngin vuonna 2013, jonka jälkeen heidän rakkautensa syveni nopeasti. Pariskunta twiittasi toisilleen, jonka jälkeen he tapasivat toisensa. 

Pariskunta ilmoitti menneensä kihloihin 2015, mutta heidän liittonsa päättyi eroon noin vuosi myöhemmin. 

(kuva: Getty Images )

Calvin Harris ja Rita Ora 

Muusikkopariskunnan suhde alkoi netissä, mutta se myös päättyi siellä. Calvin Harris ja Rita Ora ehtivät seurustella vajaan vuoden. He tapasivat 2013. Hekin päätyivät twiittailemaan keskenään, jonka jälkeen pari päätti tavata toisensa. Sosiaalinen media näytteli osaa myös parin erossa, kun Calvin Harris kertoi eronneensa Orasta. 

(kuva: Getty Images )

Wiz Khalifa ja Amber Rose 

Twitter oli avainasemassa myös tämän parin tapaamisessa. Räppäri Wiz Khalifa itse asiassa nimesi Amber Rosen hänen julkkisihastuksekseen, joka kannusti naista itseään ottamaan yhteyttä mieheen. Tunnustus kannatti, koska se on johtanut nyt siihen, että pari on naimisissa. 

Pari tapasi vuonna 2012 loppuvuodesta ja he menivät naimisiin vain kaksi kuukautta tapaamisensa jälkeen. He ovat olleet yhdessä siitä lähtien. 

(kuva: Getty Images )

Lue myös: Nimensä muuttanut Kanye West hämmästyttää - poisti yhtäkkiä sosiaalisen median tilinsä

Lue myös: Sosiaalisen median negatiiviset vaikutukset mielenterveyteen listattiin - lue 5 kohtaa

Lue myös: "Korpin" kuvasta nousi somemyrsky, mutta ymmärrätkö miksi? - "Tuo todella sekoittaa aivosi"

Lähde: Insider 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat