Kuva: Shutterstock

Onko suhteenne vaarassa muuttua myrkylliseksi? Lue paljastava listaus

06.10.2018 15:15 - Emmi Moilanen

Esimerkiksi lisääntynyt mustasukkaisuuden määrä on ensimmäisiä merkkejä siitä, että suhde on luisumassa huonompaan suuntaan.

Suhteen edetessä yhä pidemmälle myös rakkaus arkipäiväistyy. Tämä voi johtaa myös siihen, että omaa kumppania alkaa pitää kuin itsestäänselvyytenä. Jotta suhde arjenkin keskellä voi hyvin, rakkautta tulee vaalia ja huoltaa.

Bustle-sivusto listasi asiantuntijan avustuksella yhteen ne merkit, jotka paljastavat, että arki on käymässä liian rankaksi rakkaudellenne ja suhde on vaarassa muuttua myrkylliseksi.

7 hälytysmerkkiä:

1. Huomaat, että olet jatkuvasti ”varpaillasi” ja varot tekemisiäsi, sillä pelkäät kumppanisi reaktioita. Saatat esimerkiksi salata suunnittelevasi yhteistä illanviettoa ystäviesi kanssa, sillä et halua kohdata toisen osapuolen pettynyttä reaktiota.

2. Olette molemmat alkaneet lipsautella valkoisia valheita, jotta selviäisitte ikävistä tilanteista tai erimielisyyksien selvittämisestä helpommalla.

3. Hermostutte toisillenne nopeammin kuin aikaisemmin. Olet saattanut myös huomata, että riidat leimahtavat täyteen liekkiinsä normaalia pienemmistä seikoista.

4. Riitanne ajautuvat usein koskemaan myös henkilökohtaisuuksia ja saatatte suuttumuksen tunteen vallassa myös loukata toisianne tahallisesti.

5. Myös mustasukkaisuuden määrä on lisääntynyt huomattavasti suhteessanne.

6. Teillä molemmilla on voimakas tarve saada aina viimeinen sana.

7. Samat vanhat ongelmat ovat alkaneet toistua suhteessanne, ettekä yrityksistä huolimatta ole päässyt niistä eroon.

Lue myös: Rauhoita riitatilanteet helposti - katso miten onnistut

Lue myös: Yleisimmät riidanaiheet, jotka saavat onnellistenkin pariskuntien veret kiehumaan - samaistutko?

Lähde: Bustle

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat