Kuva: Shutterstock

Äiti sai lapsensa kiinni kiusaamisesta - antoi rangaistuksen, joka jakaa mielipiteet vahvasti

19.06.2018 12:15 - Reija Saarinen

Monien mielestä äidin käytös on ollut täysin kohtuutonta.

Kiusaaminen on asia, joka on esillä koko ajan. Sitä tapahtuu niin koulussa kuin työpaikoillakin ja sen kitkemistä täysin pois toivoo varmasti jokainen.

Näin ajatteli eräskin äiti, joka sai oman tyttärensä kiinni kiusaamisesta. Hän päättikin antaa tälle opetuksen, joka on saanut todella ristiriitaisen vastaanoton.

Äiti päätyi viemään tyttärensä huoneesta pois kaiken muun, paitsi sängyn sekä muutaman vaatekappaleen. Hän lupasi palauttaa tavaroita tyttärelleen sitä mukaa, kun tämä todistaa käytöksellään ansainneensa ne.

"Olen sitä mieltä, että nykynuorten ongelma on se, että heitä ei rangaista mistään. Minä teen tämän kaiken, jotta voin auttaa häntä. Olen sanonut hänelle, että teen tämän siksi, että haluan hänestä tulevan vastuullinen ihminen," äiti muun muassa kirjoittaa.

Äidin mukaan hänen tyttärensä oli aluksi sokissa tapauksesta, mutta alkoi pienen ajan jälkeen muuttaa käytöstään ansaitakseen tavaroitaan takaisin.

Sen sijaan internetissä keskustelu tapauksesta on käynyt kuumana. Tapaus on jakanut mielipiteet vahvasti. Osa on sitä mieltä, että kyseessä on karmein opetus ikinä, osa taas uskoo, että kyseinen rangaistus varmasti muutti tyttöä.

"En ole varma onko lapsen kiusaaminen oikea tapa opettaa."

"Minusta tämä menee vain kiusaamiseksi."

"Minusta se, että laittaa lapsensa käyttämään samoja vaatteita joka päivä on kidutusta."

"Hänen lapsensa, hänen tapansa. Hän ei kuitenkaan pahoinpitele lastaan."

"Minusta tämä on ihan ok."

Mitä mieltä sinä olet?

Lue myös: Äidin väkevä opetus kiusaamisen vaaroista leviää netissä - lue koskettava kirjoitus

Lähde: Bored Panda

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat