Kuva: Shutterstock

Naiset paljastavat: Miltä tuntuu olla se toinen nainen?

08.06.2018 19:15 - Emmi Moilanen

Salasuhteesta alkanut seurustelu voi lopulta johtaa onnelliseen avioliittoon.

Rakkaus ei yleensä katso aikaa eikä paikkaa, ja tästä syystä vahvojen tunteiden muodostaminen muitakin kuin omaa kumppaniaan kohtaan on mahdollista. Joskus vetovoima on vastustamatonta ja parisuhteen rinnalle muodostuu sivusuhde, josta oma puoliso ei ole lainkaan tietoinen.

Insider kokosi yhteen Reddit-käyttäjien kokemuksia siitä, millaista on olla "se toinen nainen" ja elää salasuhteessa. Suomensimme parhaimmat kertomukset alle.

Luottamus horjuu, kun suhde alkaa pettämisestä

“Edellinen parisuhteeni alkoi niin, että olin ”se toinen nainen,” ja luottamus kumppania kohtaan alun alkaenkin oli melko huono. Olimme paljon toistemme kanssa ja pidimme toisiamme jatkuvasti silmällä silloin, kun emme olleet yhdessä. Minulla ei ollut enää aikaa ystävilleni ja eristin itseni kaikesta. Muutuin itsevarmasta ja onnellisesta todella epävarmaksi itsestäni sekä parisuhteestani.

Joten jos harkitset asiaa, älä tee sitä. Tuolla on niin paljon muitakin ihmisiä ja parisuhde pitäisi aloittaa sellaisen henkilön kanssa, johon todella luotat. Sillä se, kuinka juttunne alkoi, pysyy aina takaraivossasi.”

"Olemme olleet naimisissa 16 vuotta"

“Teknisesti ottaen olin se toinen nainen mutta… Tapasimme netissä 90-luvun loppupuolella ja olimme ensin ystäviä, jonka jälkeen aloimme deittailla netin välityksellä. Emme kuitenkaan olleet sitoutuneita vain toisiimme. Hän oli parisuhteessa, kun tapasimme ja minäkin deittailin paljon. Mies muutti pois hänen ja tyttöystävänsä yhteisestä kodista ennen kuin tapasimme kasvokkain. Tapaamisen jälkeen aloimme myös seurustella ja sitouduimme vain toisiimme. Noin kuuden kuukauden jälkeen mies muutti samalle paikkakunnalle kanssani.

Miehen muuton jälkeen hänen eksänsä lähetteli perään viestejä vielä kahden vuoden ajan, aina kun nainen oli humalassa.

Olen ollut miehen kanssa naimissa nyt 16 vuotta.”

Suhde kului murehtiessa

“Olin eksäni toinen nainen. Vietin lähes koko parisuhteemme huolehtien, että hän jättäisi minut toisen takia. Ja niin hän teki. Olemme silti parhaita ystäviä yhä, mutta ensimmäisenä vuosipäivänämme he olivat olleet yhdessä lähes puolen vuoden ajan. Sitä oli aika kivuliasta katsella.”

Mies halusi vain antaa opetuksen kumppanilleen

“Se oli hirveää, mies ei maininnut lainkaan olevansa suhteessa. Hengailimme ja tekstailimme koko ajan, ja meillä oli hauskaa yhdessä. Sitten hän yhtenä päivänä estää minut Instagramissa, eikä vastaa soittoihin tai tekstaa takaisin.

Selvisi, että hänellä oli ollut koko ajan tyttöystävä, jolle oli vain yrittänyt antaa opetuksen, sillä nainen piti häntä itsestäänselvyytenä. Joten mies jätti hänet huomiotta kolmen kuukauden ajan, jonka deittaili minua. Naisella ei ole aavistustakaan, että mies on tapaillut muita. Olen varma, sillä löysin hänen Instagram-tilinsä ja he näyttävät todella onnellisilta yhdessä, sekä nainen kirjoittaa kauniita asioita tästä miehestä.

Oloni on hirveä, sillä naisena haluaisin tietää, jos pitkäaikainen poikaystäväni käyttäytyisi noin. Mutta nainen näyttää myös siltä ihmistyypiltä, joka ei kuuntele jonkun tuntemattoman tytön viestejä Instagramissa. Tuntuu kauhealta, että minua vedätettiin niin.”

“Olin aluksi toinen nainen…”

“Aluksi olin toinen nainen. Mies otti avioeron (kuukausi sen jälkeen, kun olimme tunnustaneet tunteet toisillemme) eikä deittailut avioeroprosessin ollessa kesken. Hän meni terapiaan yhdessä vaimonsa kanssa kertoakseen hänelle, ettei ole kiinnostunut enää jatkamaan avioliittoa.

Hän käyttäytyi niin kunniakkaasti kuin mahdollista, ilman, että valehteli itselleen, minulle tai vaimolleen. Uskoin miehen sanat siitä, että hän ajautui pettämään siitä syystä, että rakasti enemmän minua kuin vaimoaan. Asia vaivasi kuitenkin minua aluksi paljon, mutta hänen käytöksensä oli aina läpinäkyvää ja rehellistä, joten aloin luottaa häneen. Meillä on nyt kaksi yhteistä lasta ja olemme naimisissa.”

Lue myös: Parisuhdeterapeutti varoittaa: Törkein asia, jonka voit sanoa kumppanillesi pettämisen jälkeen

Lue myös: Missä vaiheessa avioliittoa petetään todennäköisimmin? Naisilla ja miehillä ero

Lähde: Insider

Kilpailut

Uusimmat