Kuva: shutterstock

6 tyylimokaa, jotka antavat sinusta huonon ensivaikutelman - ethän sorru?

26.05.2018 16:15 - Roosa Sallila

Kun tapaat esimerkiksi kumppanisi vanhemmat ensimmäistä kertaa, haluat varmasti tehdä parhaan mahdollisen vaikutelman heihin.

Se voi olla hyvinkin jännittävä tilanne, kun tapaat kumppanisi vanhemmat ensimmäistä kertaa. Tietenkin haluat antaa itsestäsi mahdollisimman hyvän ensivaikutelman ja olla eduksesi.Yksi suuri stressin aiheuttajista on kuitenkin pukeutuminen.

Mikä on soveliasta ja mikä ei? Vai voiko päälle laittaa mitä tahansa? Mitä he ajattelevat, jos ilmestyt arkivaatetuksessa paikalle? Mitä jos he eivät pidäkään sinusta?

Kumppanisi saattaa uskotella, ettei sillä ole mitään väliä mitä puet päällesi, mutta oikeasti siihen kannattaa kyllä kiinnittää edes jollain tapaa huomiota. Vaikka tietenkin heidän tulisi hyväksyä sinut juuri sellaisena kuin olet, kannattaa miettiä onko 18-vuotissyntymäpäiviltä jäänyt minihame paras vaihtoehto kumppanisi vanhempien ensitapaamiseen.

Alta löydät vinkkejä, joita noudattamalla vältyt pahimmilta tyylimokilta.

1. Pukeudu teeman mukaisesti. Jos esimerkiksi tapaatte urheilutapahtuman merkeissä, älä ilmaannu paikalle korkokenkiin ja hameeseen pukeutuneena.

2. Värit kertovat enemmän kuin arvaatkaan. Valitse yllesi raikkaan värinen paita, joka korostaa silmiesi väriä, tavallisen mustan sijaan.

3. Ethän pue mitään, mitä voisit pukea illalla baariin lähtiessäsi. Vaikka olisitte illalla lähtemässä kumppanisi kanssa ulos, pukeudu päivällä siveellisemmin. Eikä tarkoita, että illanviettoon pukeuduttaisiin välttämättä epäsiveellisesti, mutta kuitenkin esimerkiksi pikkutopit ja hameet tuskin tekevät vaikutusta kumppanisi äitiin.

4. Älä ilmesty paikalle suoraan kuntosalilta tai juoksulenkiltä. Voit varmasti hoitaa urheilun jonain muuna ajankohtana. Hikiset treenivaatteet ja likaiset hiukset antavat kuvan, että et pidä huolta hygieniastasi.

5. Käytätkö legginssejä housuina? Vaikka tekisitkin niin kotona, vältä sitä kuitenkin julkisilla paikoilla. Et varmasti halua kumppanisi vanhempien ajattelevan sinun lähteneen pitkillä kalsareilla ulos, ethän?

6. Yksi isoimmista tyylimokista on vuorata kauniit kasvot liiallisella meikillä. Vaikka osaisit meikata, eivät välttämättä vanhempi kansa osaa arvostaa sitä samalla tavalla. Päinvastoin liialliset sotamaalaukset saattavat säikäyttää heidät.

Lue myös: Kuuma sinkkukesä edessä? 25 vinkkiä, miten saat kaiken ilon irti vapaudesta

Lue myös: "Pissasin hänen paitansa päälle" - Hulluimmat asiat, jotka ihmiset ovat tehneet eron jälkeen

Lähde: the list

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat