Kuva: Shutterstock

Älä anna jännityksen voittaa - 5 neuvokasta lausetta, joilla käynnistät keskustelun ihastuksesi kanssa

08.05.2018 23:45 - Senja Rapila

Kaikki eivät ole charmikkaita ja neuvokkaita oman ihastuksen edessä, jonka vuoksi niksit ovat paikallaan.

Asiantuntija on vinkannut Elite Daily -julkaisulle viisi erilaista neuvoa ja keskustelunaloitusta, jotka pelastavat kiperästä jännityksen tunteesta. Jos siis ujostelet, etkä oikein osaa putkauttaa sanoja suusta ihastuksesi seurassa - tai edes tekstiviestitse - nämä vinkit voivat tulla tarpeeseen.

Eli mitä ihastukselle sitten oikein kannattaa sanoa silloin, jos ei ole edes puhunut hänelle vielä? Tai jos haluaa lähestyä häntä viestitse, muttei tiedä mitä sanoa?

1. Kysy johdatteleva kysymys. Sen tulee olla sellainen, mistä tiedät, että ihastuksesi osaa vastata siihen. Hyviä puheenaiheita ovat muun muassa yhteiset harrastukset tai kiiinnostuksenkohteet.

2. Muistuta menneestä. Jos olette aiemmin kohdanneet tai puhuneet toisillenne, muistuta ihastustasi jostain, mistä puhuitte aiemmin. Tämä todistaa hänelle, että olit aiemmin kiinnostunut hänen sanomisistaan ja kuuntelit oikeasti.

3. Sano jotain suloista. Jos tekstailet jonkun kanssa ensimmäistä kertaa, kannattaa sanoa jotain, joka saa hymmyn hänen huulilleen. Kerro vaikka mikä sai sinut ajattelemaan häntä. Hyvä viesti on sellainen, joka imartelee ihastustasi ja saa hänet puhumaan.

4. Tuo esille yhteinen kokemus tai kiinnostuksen kohde. Esimerkiksi yhteinen rakkaus koiriin, kissoihin, hevosiin tai saliurheiluun. Jos hän omistaa myös koiran, voit ehdottaa koiratreffejä.

5. Lähetä hänelle hymiö. Mieti, sopisiko keskustelunavauksen yhteyteen jokin hieman flirttaileva emoji. Ensiaskeleen tekeminen voi olla jännittävää, mutta mikäli kiinnostus on molemminpuolista, on ihastuksesi vain otettu rohkeudestasi.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Eniten riitelevät horoskooppimerkit paljastettiin - löydätkö omasi listalta?

Lue myös: Asiat, joita pariskunnat tekevät, kun kukaan muu ei ole näkemässä – samaistutko?

Kilpailut

Uusimmat