Kuva: Shutterstock

Millainen tyyppi on sielunkumppanisi? Horoskooppimerkki paljastaa

26.03.2018 23:15 - Emmi Moilanen

Leijonalle sopii kiltti ja romanttinen kumppani, kun härkä puolestaan tarvitsee rinnalleen henkilön, joka kannustaa uusien kokemusten pariin.

Vanha uskomuskin sen toteaa, että jokaiselle meille on Se Oikea tuolla jossain. Joskus kuitenkin voi olla vaikea jopa itse tiedostaa, millaista ihmistä vierelleen oikein tulisi etsiä. Your Tango selvitti, millainen on sinun sielunkumppanisi horoskooppimerkin mukaan.

Oinas (21.3.-19.4.)

Oinas tylsistyy herkästi ja kaipaa yllättäviä elementtejä elämäänsä. Oinas löytää sielunkumppaninsa henkilöstä, joka tarjoaa jännitystä ja yllätyksiä säännöllisin väliajoin harmaan arjen keskelle.

Härkä (20.4.-20.5.)

Härkä on hyvin kiitollinen asioista, jotka ovat jo hänen elämässään. Merkin edustajat saattavat kuitenkin pelätä uusien asioiden ja ihmisten päästämistä lähelleen. Härkä tarvitsee rinnalleen henkilön, joka kannustaa häntä rohkeasti uusien kokemusten pariin.

Kaksonen (21.5.-20.6.)

Tämän merkin edustajat ovat hyvin valikoivia sen suhteen, ketä päästävät lähipiiriinsä. Sen takia onkin todennäköistä, että kaksonen löytää sielunkumppaninsa henkilöstä, joka tuntuu sulattavan sydämen välittömästi.

Rapu (21.6.-22.7.)

Rapu rakastaa lähimmäisiään koko sydämestään. Hän tarvitseekin sielunkumppanikseen henkilön, joka suojelee ravun haavoittuvaista sydäntä parhaansa mukaan ja on valmis jakamaan myös omat herkät puolensa kumppaninsa kanssa.

Leijona (23.7.-22.8)

Leijonat ovat hyvin empaattisia ja erinomaisia aistimaan muiden ihmisten tunteita. Leijona tarvitsee elämänkumppanikseen henkilön, joka pystyy tarjoamaan hänelle takaisin näitä edellä mainittuja ominaisuuksia, sekä suorastaan hukuttaa hänet romanttisiin tekoihin.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Neitsyt on todellinen perfektionisti ja vaatii itseltään täydellisyyttä. Merkin edustaja löytääkin sielunkumppaninsa henkilöstä, joka opettaa vaativalle neitsyelle myös omien heikkouksien hyväksymistä.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Vaaka rakastaa rauhaa ja harmoniaa. Merkin edustaja tarvitsee rinnalleen tyypin, joka innostaa suunnitelmallisuuteen taipuvaisen vaa’an kokeilemaan asioita myös mukavuusalueensa ulkopuolelta sekä opettaa nauttimaan hetkessä elämisestä.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Jos skorpioni on varuillaan jostain, kyseessä on todennäköisesti luottamus. Tämän merkin edustajat tarvitsevat elämäänsä henkilön, johon he voivat luottaa täydellisesti tilanteessa kuin tilanteessa. Skoprionin sielunkumppani onkin tyyppi, jonka tärkeimpiä elämänarvoja ovat uskollisuus ja lojaalius lähimmäisiään kohtaan.

Jousimies (22.11.-21.12.)

Jousimies on täynnä iloa, elämää sekä energiaa. Merkin edustajat tarvitsevatkin rinnalleen henkilön, joka on samalla aaltopituudella. Sielunkumppania etsiessä on tärkeää muistaa myös se, että tuleva kumppani pitää jousimiehen jalat maassa silloinkin, kun ideat tuntuvat lentävän liian lennokkaasti.

Kauris (22.12.-19.1.)

Kauris on tottunut noudattamaan tarkkoja rutiineja ja merkin edustajat tunnetaan työpaikalla tunnollisina työntekijöinä. Kauriin sielunkumppani on henkilö, joka saa kauriista eloisan ja leikkisämmän puolen esiin arjen tiimellyksessä.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Vesimiehet ovat itsenäisiä tyyppejä. Merkin edustajat tarvitsevatkin vierelleen henkilön, jonka kanssa he tuntevat olonsa riittävän turvalliseksi näyttääkseen myös herkän ja haavoittuvan puolensa, joka yleensä pysyy visusti piilossa.

Kalat (19.2.-20.3.)

Kalat on horoskoppimerkki, jonka edustajiin on hyvin vaikea tehdä vaikutus. Kalat tarvitseekin rinnalleen henkilön, joka täyttää korkeat kriteerit sekä kykenee keskustelemaan myös syvällisesti. Sielunkumppanin tulee antaa myös riittävästi haastetta tälle vaativalle horoskooppimerkille.

Lue myös: Onko hän sinulle Se Oikea? Kysy itseltäsi seuraavat kysymykset

Lue myös: Horoskooppi paljastaa parhaimman ominaisuutesi – osuuko oikeaan?

Lähde: Your Tango

Kilpailut

Uusimmat