Kuva: Fotolia

Lusikassa, kasvokkain vai kainalossa? Katso mitä halailuasento kertoo suhteestanne

04.01.2018 13:45 - Reija Saarinen

Kiintymyksen voi päätellä myös halailuasennosta.

Pariskunnilla on jokaisella omat lempiasentonsa, jossa halailla ja suukotella. Harva kuitenkaan tulee ajatelleeksi, että kyseinen asento saattaa kertoa myös siitä, millainen suhde oikein on.

Elite Dailyssä listattiin yleisimmät asennot kehonkielen ammattilaisen, Tonya Reimanin toimesta ja kerrottiin samalla, mitä asento suhteesta kielii.

Miten on, tunnistatko omasi?

1. Kasvokkain

Jos teillä on tapana halailla toisianne niin, että olette suunnanneet kasvonne toisianne kohti, kertoo se siitä, että suhteenne on hyvin lämmin ja läheinen. Tämä asento on yleinen pitkissä suhteissa, joissa luottamusta on rakennettu jo pidemmän aikaa, mutta rakkaus on edelleen vahva. Tämä asento mahdollistaa myös syvän katsekontaktin, joka auttaa luomaan entistä syvempää emotionaalista suhdetta osapuolten välillä. Se on myös asento, jossa herkkyys ja haavoittuvaisuus ovat läsnä.

2. Lusikassa

Tämä asento on sellainen, joka viestittää suuresta kiintymyksestä sekä onnellisuudesta. Tämä on asento, joka on yleinen pitkäikäisissä suhteissa. Myös uusille pareille asento voi olla mieluinen, mutta yleensä vain seksin jälkimainingeissa. Kyseisen asennon läheinen kosketus on myös sellainen, että se vapauttaa runsaasti dopamiinia eli hyvänolonhormonia, joka lisää seksuaalista halukkuutta. Se selittänee sen, miksi kyseinen asento liitetään usein seksiin.

3. Kainalossa

Kyseinen asento kertoo suuresta luottamuksesta. Nainen nimittäin asettaa päänsä rintakehälle, jonka tuntee tutuksi ja turvalliseksi. Tämän lisäksi kumppani yleensä asettaa kätensä naisen päälle, mikä taas lisää turvallisuuden tunnetta. Tämä on asento joka vahvistaa sidettä ja luottamusta.

Lue myös: Halailu vähentää verenpainetta - Hellyydenosoitukset ovat todistetusti terveellisiä

Lue myös: 10 kaikkien aikojen romanttisinta faktaa

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat