Kuva: Fotolia

10 asiaa, joita on mahdoton unohtaa ex-kumppanistaan - pystytkö samastumaan?

11.11.2017 22:15 - Iiro Myllymäki

Eksän tuoksua ja loukkaavia sanoja on hankala unohtaa, vaikka haluaisikin.

Eron jälkeen monet haluaisivat painaa ex-kumppaniin liittyvät muistot syrjään, mutta tämä harvemmin onnistuu. Muistot suhteen ajalta palaavat kerta toisensa jälkeen kummittelemaan, vaikka niistä kuinka yrittäisi päästä yli. Female First -sivusto on listannut 10 asiaa, joita ex-kumppaniin liittyen on liki mahdotonta unohtaa.

Suhteen alkuhuuma

Eronneena tulee mielessään palanneeksi suhteen alkuvaiheisiin. Tällöin mielen valtaa kysymys, miksi juuri tuo ihminen sai sinut kiinnostumaan ja mitä hänessä silloin näit. Jos suhteenne päätyi olemaan riitaisa ja ikäviä kokemuksia täynnä, suhteen alkuhuumaa ja tuohon aikaan liittyviä toiveita muistelee hyvin epäuskoisena.

Hänen puutteensa

Suhteen ajauduttua karille pyörität mielessäsi yhä uudestaan ja uudestaan kaikkea sitä, mikä ex-kumppanissasi oli vialla.

Hänen ystävänsä

Paitsi ex-kumppaniasi, saatat eron jälkeen muistella myös hänen ystäviään. Vietitte luultavasti suhteen aikana jonkin verran aikaa kaikki yhdessä, ja eron jälkeen muistelet näitä tyyppejä joko kaihoisasti tai suorastaan iloisena siitä, että sinun ei tarvitse enää koskaan nähdä heitä.

Hänen huonot tapansa

Pienet ja vähän suuremmatkin ex-kumppanin ärsyttävät tavat palaavat mieleen, vaikka ei haluaisikaan.

Ikävät asiat, joita hän sinulle sanoi

Riitojenne myllerryksessä hän luultavasti tuli loukanneeksi sinua sanomisillaan. Jos hän esimerkiksi kommentoi ulkonäköäsi halventavasti, nämä sanat kaikuvat päässäsi vielä kauan eronne jälkeen.

Hänen tuoksunsa

Jos jossain paikassa tuoksuu sama tuoksu mitä ex-kumppanisi käytti, huomaat sen saman tien. Tämä saa muutkin muistot eksästäsi virtaamaan mieleesi.

Päivä, jolloin tajusit suhteen päätyvän eroon

Luultavasti muistat pitkään hyvin elävästi sen tilanteen, jossa tajusit, että suhteenne on tuomittu epäonnistumaan.

Kyyneleet, joita vuodatit hänen vuokseen

Suhteen aikana vuodatettuja kyyneleitä on hyvin hankala unohtaa. Saatat jälkikäteen miettiä, miksi tuhlasit kyseiseen ihmiseen niin paljon energiaa ja miksi et tajunnut lopettaa suhdetta jo aikaisemmin.

Päivä, jolloin erositte

Eron hetki jää kaikessa tunteikkuudessaan elävästi mieleen, ja tuohon hetkeen palaa mielessään vielä pitkään eron jälkeen.

Se, kun hän otti sinuun uudelleen yhteyttä

Eron jälkeen jatkoitte molemmat elämäänne toisistanne erillään, mutta jossain vaiheessa huomasitkin saaneesi ex-kumppaniltasi viestiä. Tämäkin on tilanne, joka jää mieleesi pyörimään vielä pitkäksi aikaa huolimatta siitä, miten tähän yhteydenottoon reagoit.

Lue myös: Oletko päässyt yli exästäsi? Lue paljastavat merkit

Lähde: Female First

Kilpailut

Uusimmat