Kuva: Fotolia

Älä loukkaa itsenäistä naista sanoillasi - 10 asiaa, joista puhumista kannattaa harkita kahdesti

10.10.2017 18:45 - Senja Rapila - Luettu 3 340 kertaa

Itsenäinen nainen osaa kantaa itse itsensä, eikä hän odota apua muilta. Liiat kehutkin tuntuvat ahdistavilta ja turhilta.

Voi olla joskus vaikea huomata sitä hienoista eroa, milloin nainen on omasta päätöksestään yksin ja itsenäinen. Itsenäinen nainen arvostaa omaa tilaansa ja itseään niin, ettei suostu luopumaan itsenäisyydestään ihan kenen tahansa vuoksi.

Millaisia asioita vahvalle ja itsenäiselle naiselle ei siis tulisi sanoa missään tapauksessa? Voit lukea Pop Sugar -sivuston vinkit alapuolelta.

1. "Aiotko mennä yksin?"

Jos jollekin sanoo, että aikoo mennä elokuviin tai syömään yksin, saattaa se yleensä herättää kummastuneita reaktioita. Miksi kukaan haluaisi mennä yksin syömään tai katsomaan vuoden romanttisimman elokuvan? Surulliset, säälivät katseet siihen päälle; näitä ei vahva ja itsenäinen nainen kaipaa sinulta.

2. "Hän täydentää minua."

Anteeksi, mutta olitko aiemmin puolikas? Tämä fraasi saattaa kuulostaa romanttiselta, mutta se on tavallaan vain surullinen. Koska jos kokee olleensa vain puolikas ennen oman kumppaninsa tapaamista, oliko lopulta valmis löytämään itsellesi kumppania? Jokaisen tulisi osata seistä omilla jaloillaan, ennen kuin tukeutuu kenennkään muuhun. Itsenäinen nainen rakastaa itseään ennen kaikkia muita.

3. "Miksi olet sinkku?"

Todennäköisesti sen vuoksi, että hän haluaa olla. Itsenäinen nainen ei halua tyytyä keneenkään.

4. "Hänen pitäisi maksaa, koska hän on mies!"

Silloin kun ihmiset alkavat olettaa, että mies maksaa treffeillä, on ongelmat valmiina. Varsinkin itsenäiset naiset ovat valmiita maksamaan omat laskunsa - ja ehkä valmiita maksamaan jopa treffikumppaninsa laskun, jos treffit menevät hyvin. Miksi ei? Itsenäinen nainen tekee omat rahansa.

5. "Sinun häviösi."

Jos itsenäinen nainen tyrmää huonolta kuullostavan treffi-idean, ei se ole hänen menetyksensä. Itsenäinen nainen tietää arvonsa, eikä hänelle kannata väittää, että hän menettäisi jotain, josta hän päättää luopua.

6. "Sinun ei pitäisi..." tai "Et voi..."

Itsenäinen nainen tekee omat päätöksensä, eikä kenelläkään muulla ole oikeutta sanoa, mitä hänen tulisi tai ei tulisi tehdä. 

7. "Voinko tuoda mukanani poikaystäväni/mieheni/deittini?"

Jos olet sopinut lounastreffit ystäväsi kanssa tai olet menossa hänen syntymäpäivilleen, älä tuo mukanasi ketään. Itsenäinen nainen arvostaa sitä, että hänen parisuhteessa - tai kasuaalimmassa suhteessa - olevat ystävänsä osaavat myös olla erossa kumppanistaan. Välillä on hyvä viettää pelkästään tyttöjen omia hetkiä.

8. Läpinäkyvät, ylitsevuotavat kehut.

Itsenäinen nainen ei tarvitse jatkuvia kehuja, sillä hän ei halua, että hänet laitetaan jalustsalle. Joskus liialliset kehut voivat myös tuntua epämukavilta, vaikka he tietävät, että ovat joissain asioissa hyviä.

9. "Anna minun tehdä se sinun puolestasi."

Itsenäisellä naisella on omat jalat, kädet ja aivot. Hän kyllä osaa tehdä asiat itse, joten älä loukkaannu siitä, jos hän toteaa haluavansa tehdä ehdottamasi asian itse.

10. "Tarvitsen häntä."

Itsenäiset naiset haluavat, mutta eivät tarvitse, kumppania. Itsenäinen nainen hakee itselleen vertaistaan seuraa, eikä yritä paikata itsessään olevaa tyhjiötä kumppanilla. 

Lähde: Pop Sugar

Lue myös: 6 asiaa, joista tunnistaa itsenäisen ja itsevarman naisen

Lue myös: Asioita, joita itsenäistä naista tapailevien miesten kannattaa huomioida

Lue myös: Millainen on täydellinen tyttöystävä? Miehet kertovat

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat