Kuva: Fotolia

Älä unohda kumppaniasi arjen keskellä - kohteliaisuudet, jotka tekevät hänen päivästään paremman

12.09.2017 14:15 - Senja Rapila - Luettu 847 kertaa

Oman kumppanin pienet kohteliaisuudet ja kehut riittävät pelastamaan huonoimmankin päivän.

Voit lukea Elite Daily -julkaisun vinkit parhaisiin kohteliaisuuksiin alapuolelta.

1. "Ystäväni rakastavat sinua."

Tieto siitä, että ystäväsi rakastavat kumppaniasi, on hänelle tärkeä tieto. Siitä hän tietää, että hänellä on todella jalansija elämässäsi, ja että puhut hänestä myös ystävillesi. Hän myös tietää tästä, ettet yritä piilotella häntä.

2. "Pidän siitä, että voin olla oma itseni seurassasi."

Kun toisesta välittää, haluaa samalla olla turvapaikka hänelle. Mikä olisikaan parempi kehu kuin kertoa rakkaalleen, kuinka hänen seurassaan voi olla täysin oma itsensä. Ja kuinka turvallinen olo hänen lähettyvillään on. Tämä on yksi parhaista kehuista, mitä voit ikinä hänelle sanoa.

3. "Rakastan sitä, kuinka..."

"... olkapääsi hytkyvät, kun naurat."  "Kun päästät hassun äänen, kun aivastat." Kerro hänelle positiivinen, uniikki ja tarkka kohteliaisuus jostain hänen omasta persoonallisuudenpiirteestään. Tai vielä parempi; kerro hänelle rakastavasi jotain osaa hänessä, mistä hän on todella epävarma.

4. "Olet todella lahjakas."

Jos haluat olla emotionaalisesti hyvin intiimillä tasolla kumppanisi kanssa, on hänen kovan työnsä ja vaivansa kehuminen todella hyvä keino syventää suhdetta. Se näyttää hänelle, että huomioit myös kaiken muunkin hänen tekemisensä, mitkä eivät niinkään liity väliseenne suhteeseen.

5. "Olet niin kaunis/komea."

Kumppanisi arvostaa kehuja hänen älykkyydestään ja persoonallisuudestaan, mutta kauniiksi tai komeaksi kehuminen ei ole koskaan väärin. Se kehu voi jopa osua juuri oikeaan hetkeen, siihen hetkeen, kun kumppanisi tarvitsee sitä kaikista eniten. Siihen, kun hän ei tunne oloaan kauniiksi/komeaksi ja haluttavaksi.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Torpedoitko orastavat suhteesi käytökselläsi? Katso lähetätkö ihastuksellesi ristiriitaisia viestejä

Lue myös: Tuntuuko, että tarpeitasi ei huomioida? Opi asettamaan rajat ihmissuhteissasi

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat