Kuva: Fotolia

Torpedoitko orastavat suhteesi käytökselläsi? Katso lähetätkö ihastuksellesi ristiriitaisia viestejä

10.09.2017 17:15 - Anna Hopi

Muiden kanssa flirttailu kesken treffien kiusaannuttaa deittisi takuuvarmasti.

Uusia ihmisiä tavatessa moni kokee epävarmuutta siitä, onko toinen kiinnostunut oikeasti. Joskus omissa epävarmuuksissa äidytään pelaamaan peleja ja tekemään toista mustasukkaiseksi, jotta voisit selvittää toisen osapuolen tunteiden laadun. Se ei kuitenkaan ole kypsä tie ihmissuhteeseen, vaan merkki epäkypsästä tunne-elämästä.

Jos et tunnut osaavan viedä suhdetta maaliin lennokkaasta deittailusta huolimatta, mieti omia motiivejasi. Etsitkö ihmisistä aitoja asioita? Oletko todella tosissasi etsimässä kumppania? Joskus tie oikeaan ihmissuhteeseen vaatii myös itseltä sisäistä kasvua ja oman itsensä tuntemista.

Katso alta, miten voit "mennä pois itsesi tieltä" ja viestiä muille helpommin, että olet vapaa ja valmis syvälliseen suhteeseen. Jos tunnistat itsesi alla olevista käytösmalleista deittisi läsnäollessa, saatat torpedoida käytökselläsi orastavia suhteitasi.

1. Deittailet muiden ihmisten kanssa deittisi edessä.

Kuinka monen ihmisen täytyy tunnustaa viehätysvoimasi? Haluatko luoda draamaa ympärillesi ja saada deittisi mustasukkaiseksi? Onko flirttailevaan käytökseesi joku muu syy? Teet tällä käytöksellä todennäköisesti deittikumppanisi olon vaivaantuneeksi. Hän on kiinnostunut sinusta ja paikalla juuri siksi. Vähintä, mitä voit tehdä, on olla läsnä ja keskittyä häneen. Se on paitsi kohteliasta, myöskin edistää mahdollisuuksiasi edetä toiseen tapaamiseen kyseisen henkilön kanssa. Jos todella pidät jostain ihmisistä, älä flirttaile muiden kanssa hänen edessään.

2. Et koskaan ota ensiksi yhteyttä.

Annatko deittikumppanin tehdä kaiken työn? Haluatko olla piiritettävänä?Minkä tahansa suhteen orastava alku on kahden ihmisen kauppa. Se edellyttää vastavuoroisuutta ja toinen toisensa huomioimista. Jos koko ajan odotat toisen tekstailevan sinulle ja ottavan yhteyttä, hän saattaa väsyä ylläpitämään suhdetta. Jos annat toisen piirittää sinua ja käyttäydyt liian etäisesti, hän saattaa jopa luulla ettet ole tosissaan hänestä kiinnostunut.

3. Pelaat pelejä.

Nopein tie ulos orastavasta ihmissuhteesta on pelata pelejä toisen ihmisen kanssa. Luulet ehkä saavasi sillä toisen huomion, mutta tuo ihminen ei koskaan opi tuntemaan todellista sinua pelaamisen takana. Ihmissuhdepeleihin kuuluu esimerkiksi kylmä-kuuma-käytös. Saatat esimerkiksi erota näön vuoksi deitistäsi parikin kertaa ennen kuin todella sitoudut häneen. Pelaaminen satuttaa sinusta kiinnostunutta ihmistä ja haavoittaa ihmissuhteen luottamusta. Saatat sillä tavoin menettää ihmisen, josta olet kiinnostunut.

4. Et tee tunteitasi selväksi, vaan pidättelet niiden kertomista.

Jos todella haluat suhteen toisen ihmisen kanssa, kerro sen hänelle. Jos et etsi mitään vakavaa, kerro sekin hänelle. Älä johdata toista uskomaan lähentymiseen, jos sitä ei ole näköpiirissä. Jos sanasi ja tekosi ovat linjassa, sinuun on helppo luottaa ja toinen ihminen voi turvallisin mielin suunnitella kanssasi yhteistä tulevaisuutta. Ole avoin suhteen mahdollisuudelle ja anna toiselle ihmiselle lupa tulla elämääsi.

Jos haluat todella mennä syvälle suhteeseen toisen ihmisen kanssa ja antaa deittailun kasvaa läheisemmäksi yhteisoloksi, lue nämä vinkit.

Lähde: Elite Daily.

Lue myös: Millaista deittailu todellisuudessa on? Armottoman rehelliset vastaukset naurattavat

Kilpailut

Uusimmat