Kuva: Fotolia

Nainen kertoi ihastuksilleen tunteistaan vuosia myöhemmin - miesten reaktiot yllättivät

01.09.2017 08:15 - Katariina Auvinen

Jen Glantzia kadutti, että hän ei ujouksissaan saanut kerrottua muutamalle ihmiselle olleensa ihastuneensa näihin opiskeluaikana.

Jen Glantz oli koulussa ja opiskellessaan aina omien sanojensa mukaan liian ujo tai ylpeä ettei halunnut lähestyä ihastuksiaan. Hän päätti kuitenkin nyt melkein kolmekymppisenä tehdä asialle jotain odottamatta mitään vastakaikua. Niinpä hän otti kännykän käteensä ja näpytteli viestin entisille ihastuksilleen. 

Ensimmäisen kerran Glantz ihastui juuri valmistuessaan lukiosta. Hän tapasi pojan, joka oli niin persoonallinen, että hän vei naiselta jalat alta. Lähettäessään viestin, hän sai hetken päästä tältä mieheltä vastauksen, jossa kävi ilmi, että tämä oli ollut ihastunut myös Glantziin. 

"Mitä?! Ei voi olla totta, minäkin olin valtavasti ihastunut sinuun. Olen niin surkea lukemaan merkkejä." 

Opiskeluaikoina Glantz tutustui toiseen poikaan, joka oli hyvä ystävä muutaman naisen läheisen ystävän kanssa. Poika oli aina todella hyvännäköinen, mutta Glantz oli aina liian ujo puhuakseen tälle. Nyt vuosia myöhemmin paljastui, että poika ei ollut kiinnostunut tytöistä. 

"Heippa Jen, ensimmäisten neljän vuoden aikana luulin, että olet ulkomaalainen vaihto-opiskelija, joka ei puhu ollenkaan englantia. No ei nyt sentään, mutta minun pitää kertoa sinulle, että olen kiinnostunut miehistä. Toivon sinulle kaikkea hyvää." 

Eräs mies koki lähinnä ahdistavaksi Glatzin lähettämän viestin. Tähän mieheen hän oli ollut ihastunut työaikanaan, jolloin mies oli ollut hänen työkaverinsa. 

"Miksi kerrot minulle tämän? Kai tiedät, että tapailen Courtneytä?" 

Neljänteen Glantz oli ihastunut yhteisellä tunnilla. He eivät edes viettäneet paljon aikaa yhdessä, mutta poika oli antanut tämän puhelinnumeronsa, jotta he voisivat sopia opiskelevansa yhdessä. Tämä mies ei kuitenkaan ikinä vastannut naisen lähettämään viestiin mitään. 

Lue myös: Moderni rakkaustarina ihastuttaa netissä: Nuori nainen löysi somen avulla lapsuuden ihastuksensa!

Lähde: Elite Daily 

Kilpailut

Uusimmat