Kuva: Fotolia

Haluaako hän kanssasi toisille treffeille? Kiinnitä huomiota 6 asiaan

06.04.2017 21:15 - Senja Rapila

Jotkut merkit ovat toistaan selvempiä ja kertovat, että treffikumppani haluaa nähdä sinut vielä uudelleen.

Millaisista merkeistä voi päätellä sen, että onko treffikumppani todella kiinnostunut sinusta? Tai että haluaako hän mahdollisesti nähdä toisenkin kerran? On olemassa muutamia ilmiselviä merkkejä, jotka kertovat toisen osapuolen kiinnostuksesta.

Voit lukea Elite Dailyn listaamat kohdat alapuolelta.

1. Hän huomioi sinua enemmän kuin juomaansa

Mikäli huomaatte treffien aikana, että kahvi on jäähtynyt tai jääpalat drinkissä ovat sulaneet pois, on se hyvä merkki. Jos treffikumppanillasi ei ole ollut aikaa edes keskittyä juomansa juomiseen yhdessäolonne aikana, tarkoittaa se sitä, että hän keskittyy paljon enemmän mielellään sinuun ja teidän yhteiseen keskusteluunne.

2. Hän huomioi sinua enemmän kuin puhelintaan

Puhelimen laittaminen äänettömälle treffien aikana on todella suuri juttu nykypäivänä. Koska nykyaikana miltei jokainen on jollain tavalla riippuvainen puhelimestaan, on vain loogista, että sellainen henkilö, joka ei ole kiinnostunut sinusta, näpertäisi jatkuvasti puhelintaan ja katsoisi jokaisen viestin ja ilmoituksen.

Jos hän ei katso treffien aikana lainkaan puhelintaan, on se hyvä merkki. Tämä tarkoittaa sitä, että olet huomattavasti kiinnostavampi kuin hänen puhelimensa, ja viittaa seuraavien treffien mahdollisuuteen!

3. Tuskin kuulet seksuaalissävytteisiä kommentteja

Perinteinen, maltillinen ja asiallinen seksivitsi on hyväksyttävä siinä tapauksessa, mikäli olette jo päässeet omalle mukavuusalueellenne keskustelussa ja molemmat osapuolet pitävät kommenttia pelkästään luontevana ja hauskana. Mutta mikäli hän alkaisi puhua seksistä jokaisessa välissä ja vihjailisi jatkuvasti seksuaalissävytteisesti, voi hänellä olla mielessään aivan jotain muuta kuin seuraavat treffit.

4. Hän suunnittelee jo tulevaisuutta (maltillisesti)

Jos hän ehdottaa jo ensimmäisten treffien aikana seuraavaa tapaamista, on se todella hyvä merkki. Mikäli häntä ei kiinnostaisi lainkaan tulevaisuutenne, ei hän ehdottaisi tapaamista lainkaan. Jos tapaaminen tulee siis keskustelun aiheeksi jo kasvotusten ensitreffeillä, on hänellä missio, ja se missio on valloittaa sinut.

5. Keskustelu on sujuvaa

Jos hän haluaisi pois seurastasi, hän todennäköisesti pitää omat vastauksensa lyhyinä, jotta tapaaminen päättyisi mahdollisimman nopeasti. Mikäli hän siis keskustelee avoimesti eri asioista ja päädytte syvälliseen, hyvin soljuvaan keskusteluun, on hän todella kiinnostunut sinusta. Eikä siis pelkästään ulkonäkösi vuoksi, mutta myös persoonasi vuoksi. Tämä kertoo, että hän haluaa tietää kaiken sinusta.

6. Ette malta lopettaa treffejä

Mikä olisikaan parempi merkki siitä, että treffikumppanisi on kiinnostunut sinusta? No tietenkin se, jos hän ei tunnu haluavan lähteä kotiinsa lainkaan. Saatatte yhtäkkiä huomata, että olette istuneet saman kahvilanpöydän äärellä jo neljä tai viisikin tuntia, puhuen vain ja uppoutuen keskusteluun.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Mihin miehet kiinnittävät huomiota ensimmäisenä treffeillä? Lue rehelliset vastaukset

Lue myös: Kunnioittaako mies sinua? 4 merkkiä, joista tiedät

Lue myös: Seksiä ensitreffeillä? Miesten ja naisten mielipiteissä raju ero uuden tutkimuksen mukaan

Lue myös: Naiset kertovat: Hämmentävimmät asiat, joita mies on ensitreffeillä sanonut

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat