Oletko turhautunut sotkuiseen asuinkumppaniin? Kopioi koomikkomiehen nerokas näpäytyskeino

19.03.2017 14:15 - Iiro Myllymäki

Koomikko Justin Cousson järjesti epäsiistille kämppikselleen "passiivis-aggressiivisen taidenäyttelyn" tavaroista, jotka kämppis oli jättänyt yhteisiin tiloihin lojumaan.

Kaikki, jotka ovat asuneet kämppiksen kanssa, ovat varmasti joskus ärsyyntyneet joihinkin kämppiksen tapoihin. Yksi ärsyttävimmistä asioista on varmasti epäsiisteys. Koomikko Justin Cousson päätti näpäyttää epäsiistiä kämppistään ja teki sen erittäin luovalla tavalla, jonka voi helposti kopioida omaa pientä näpäytystä varten.

Cousson jakoi Twitterissä kuvia ”passiivis-aggressiivisesta taidenäyttelystään”, jossa näyttelyesineet olivat tavaroita, jotka miehen kämppäkaveri oli jättänyt lojumaan paikoilleen. Cousson kirjoitti kullekin esineelle esittelytekstit ja hinnat täysiveriseen taidenäyttelytapaan.

Katso alta kuvat näyttelykappaleista:

Miehen jakamat kuvat ovat herättäneet paljon hilpeyttä Twitterissä, jossa päivityksestä on tykätty jo liki 7000 kertaa. Kommenteissa muun muassa ylistetään näyttelyä "elegantiksi ja yksinkertaiseksi mutta innovatiiviseksi" ja "parhaaksi asiaksi internetissä tällä viikolla".

Kyseisen päivityksen kommenttikenttään mies on liittänyt vielä muutaman kuvan lisää passiivis-aggressiivisesta näyttelystään. 

"Kokonaisuudessaan näyttely koostuu yli 30:stä näyttelyesineestä olohuoneessa, keittiössä ja pesuhuoneessa", Cousson kirjoittaa.

Lue myös: "Hän piti bileet huoneessani miesten kanssa" - naiset paljastavat pahimmat kämppiskokemuksensa

Lähde: Mashable

Kilpailut

Uusimmat