Kuva: Fotolia

"Ex-mieheni tyttöystävä on suloisin tuntemani ihminen" - kaunis kirjoitus leviää vauhdilla

21.11.2016 12:45 - Senni Loikala

Kirjoituksessa nainen kertoo olevansa suunnattoman kiitollinen, että hänen lastansa on siunattu rakastavalla äitipuolella.

Love What Matters on Facebook-sivu, jossa ihmiset kertovat tärkeistä ihmissuhteistaan, liittyivätpä ne esimerkiksi omaan kumppaniin, lapsiin tai vanhempiin. Sivulla on yli 5,1 miljoonaa tykkääjää, ja koskettavimmista päivityksistä tulee usein suuria hittejä.

Näin tapahtui viime viikolla julkaistulle päivitykselle, jossa eräs eronnut äiti kirjoitti ex-kumppaninsa uudesta naisystävästä, eli samalla oman lapsensa äitipuolesta. Liikuttavaa tekstissä on, että hän puhuu tästä naisesta rakkaudella, eikä mustasukkaisesti.

Päivitys on saanut kymmeniä tuhansia tykkäyksiä, tuhansia jakoja ja kommentteja. Lue vapaasti suomennettu teksti alta.

Kaunis kirjoitus eksän rakkaudesta

Kuvassa on tyttäreni isän naisystävä. Hän on suloisin ihminen, jonka tiedän! Olen erittäin kiitollinen hänelle, koska aina kun hän käy kylässä lapseni isän luona, hän tekee tyttärelleni ruokaa, pitää hänestä huolta, ostaa hänelle lahjoja ja ylipäänsä huolehtii hänestä, kuin kyseessä olisi hänen oma lapsensa.

Miksi monet äidit käyttäytyvät ilkeästi ja mustasukkaisesti muita naisia kohtaan? Kukaan ei sano, että olisi helppoa yrittää olla äitinä lapselle, joka ei ole sinun. Joten, jos jotkut edes tahtovat yrittää, niin älkää työntäkö heitä pois! He eivät kaipaa draamaa ja saattavat lähteä pois, ja silloin lapsesi voi saada tulevaisuudessa äitipuolekseen jonkin hirviön. Ja sellaisia on olemassa! Näen sellaisia joka puolella!

Lapsella voi olla kaksi äitiä, ja minun silmissäni on aina parempi, mitä useampi henkilö rakastaa tytärtäni. En ikinä tahdo, että ex-kumppanini uusi naisystävä tuntee olonsa ulkopuoliseksi, vaan olen suunnattoman kiitollinen tälle naiselle.

Naiset, kasvakaa aikuisiksi ja keskittykää olemaan hyviä äitejä. Rakastakaa enemmän, vihatkaa vähemmän!

Katso alta valokuva, jossa oikealla puolella on kirjoittajan tytär ja vasemmalla tämän äitipuoli.

Lue myös: Hyvästi mustasukkaisuus: 4 hyvää syytä lopettaa kumppanin eksän vihaaminen

Lue myös: Uusi tapa erota parisuhteesta jättää hyvän maun suuhun - kokeilisitko?

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat