Kuva: Fotolia

Miesten vilkuilu ja tyttömäiset drinkit - asiat, joista kaksilahkeiset ujostelevat kertoa naisille

05.07.2016 21:15 - Emmi Moilanen

Tunteista puhumisen lisäksi on myös monia muita asioita, joiden tunnustamisen miehet pelkäävät heikentävän miehisyyttään.

Tunteista puhuminen voi joskus olla hankalaa, ja suomalaisia miehiä usein kuvaillaankin sanonnan "ei puhu eikä pussaa" voimin. Tunteilun lisäksi on myös joukko muita asioita, joiden tunnustaminen saattaa nolottaa heitä ja tuntua pehmoilulta. Popsugar teki listan asioista, joita miesten on joskus vaikea myöntää naisille.

Hänkin on epävarma itsestään

Useimmat miehet kokevat ainakin jossain elämänvaiheessaan epävarmuutta omasta ulkonäöstään, tunteistaan tai vertailevat itseään toisiin miehiin. Miehet eivät vain puhu näistä asioista yhtä avoimesti edes toisilleen, kuten naiset tekevät. Miestä voi huolettaa myös, että omien heikkouksien paljastamista pidetään epämiehekkäänä, vaikka pelko onkin mitä todennäköisimmin turha.

Hän ei halua aina harrastaa seksiä

Perinteinen mieskuva on usein maskuliininen sekä antaa ymmärtää, että he olisivat aina valmiita hyppäämään vällyjen väliin kauniin naisen kanssa. On kuitenkin erittäin tavallista, että parisuhteessa nainen voi olla useammin seksiä haluava osapuoli. Myös miehet tuntevat olonsa joskus haluttomaksi tai vain laiskaksi, mikä on täysin hyväksyttävää.

Hän pitää tyttömäisistä drinkeistä

Voi olla, että kumppanisi mielestä ei ole miehekkäin asia myöntää, että hän itseasiassa pitää sateenvarjolla sekä tähtisadetikuilla koristelluista, makeahkoista juomista. Usean miehen mielestä ainaiselle oluen juomiselle olisikin mukavaa vaihtelua siemailla pillillä drinkkiä, joka ei ulkomuodoltaan varsinaisesti hohkaa testosteronia ja miehisyyden korostamista.

Hän vilkuilee toisia miehiä

Tässä ei useinkaan ole mitään seksuaalista, mutta miehetkin vilkuilevat toisiaan sopivan tilaisuuden sattuessa kohdalle. Syynä voi olla hyvä pukeutumistyyli tai mahtavat hauislihakset, jollaisista hän itsekin saattaa haaveilla.

Hän pitää samoista tv-sarjoista ja musiikista kuin sinä

Kumppanisi saattaa salaa nauttia, kun katselette lempisarjaasi, joka on stereotyyppisesti suunnattu vain naisille. Hän myös saattaa vastaväitteistään huolimatta olla tyytyväinen musiikkivalintaanne hänen autossaan, joka on sinun ehdotuksestasi Justin Bieberiä tai Taylor Swiftin uusin kappale.

Seksuaaliset mieltymykset

Kumppaniasi voi etenkin suhteen alkuvaiheessa nolostuttaa kertoa omista seksuaalisista mieltymyksistään rehellisesti. Tämä on tyypillistä etenkin silloin, kun hän ei ole täysin varma, kuinka sinä reagoit asiaan. Miesten keino ratkaista ongelma onkin usein vaieta asiasta kokonaan, sen sijaan, että ottaisi mieltymyksensä avoimesti puheeksi tyttöystävänsä kanssa.

Lähde: Popsugar

Lue myös: 7 asiaa, joita miehet parisuhteelta haluavat

Kilpailut

Uusimmat