Kuva: Fotolia

Entiselle ystävälläni: "Sait minut ymmärtämään, että myös ystävät voivat särkeä sydämeni"

06.11.2016 20:15 - Rea Tallgren

Avoin kirje -sarjassa ihmiset kirjoittavat avoimesti ja rohkeasti asioista, jotka ovat jääneet sanomatta tai kuulematta.

"Sinulle, joka olit yksi tärkeimmistä ihmisistä.

Olit paras ystäväni. 

Olimme niin samanlaisia kaikessa. Meillä oli samat jutut, yhteiset mielenkiinnot.

Autoin sinua, kuuntelin, kun soitit itkien, lohdutin. Olin se, kenelle pystyit aina kertomaan kaiken, mutta en tiedä tajusitko sitä ikinä. Ymmärsitkö oikeasti sitä, miten tärkeä olit, vaikka sen sinulle kerroin monesti? Kerroit myös itse minulle, miten tärkeä oon, mutta tarkoititko sitä?

Se miten yhtäkkiä ajauduimme niin erilleen toisistamme, sai minut miettimään, tarkotitko sitä ikinä. Se miten menettämisesi sattui, sai minut ymmärtämään, ettäystävät voivat myös särkeä sydämen. Luulin aina, että sinulle tosiystävät on tärkeämpiä kun mikään muu, mutta minua sattuu, kun ajan kanssa olen ymmärtänyt, miten väärässä olin.

Toivon että ymmärrät joskus, miten hyvä ystävä sinulle olin, ja mitä kaikkea olin valmis tekemään puolestasi. Lähdin kolmelta yöllä luoksesi, jos soitit itkien. Toivon, että ikävöit, ja ymmärrät nämä asiat joskus.

Terveisin, 

Entinen paras ystäväsi"

Lue aikaisemmat Avoin kirje -sarjan kirjoitukset tästä

Lähetä meille avoin kirjeesi osoitteeseen rea.haverinen@bauermedia.fi. Voicen toimitus pidättää oikeuden muokata kirjeitä ja päättää itse niiden julkaisusta. Julkaistut kirjeet julkaistaan aina nimettöminä.

Kilpailut

Uusimmat