Kuva: Fotolia

Lapsuudenystävälleni, josta tuli rakastettuni: "Olet edelleen kaikkeni"

02.10.2016 20:15 - Rea Tallgren

Avoin kirje -sarjassa ihmiset kirjoittavat avoimesti ja rohkeasti asioista, jotka ovat jääneet sanomatta tai kuulematta.

"Hei sinä siellä, monen sadan kilometrin päässä.

Muistatko kuusitoista vuotta sitten, kun olimme vasta kuusivuotiaita, kuinka tykästyimme toisiimme? Leikimme aina yhdessä ja kirjoittelit minulle rakkauskirjeitä. Sitten sinä muutit kauas pois, emmekä pitäneet toisiimme mitään yhteyttä yli 10 vuoteen.

En muistanut sinua, sinun kasvonpiirteesi eivät koskaan käyneet mielessäni.

Mutta sitten, vuosien jälkeen, etsit minut netin ihmeellisestä maailmasta ja laitoit minulle viestiä ja välittömästi sinä muistuit mieleeni. Kasvot, yhteiset leikit ja ihastumiset. Tarinamme sai jatkoa.

Kun näimme pitkästä aikaa, ne samat, vanhat tunteet nousivat pintaan, mutta paljon vahvempina pintaan kuin silloin pikku tyttönä. Sinulla oli ne samat silmät ja sama hymy, joka sinulla pikkupoikana oli.

Olin aivan rakastunut sinuun. Aloimme seurustella. Suhde oli jo alkulähdöstä lähtien vuoristorataa pitkän välimatkan takia. Meillä oli isot suunnitelmat yhteiseen elämäämme ja rakensimme, unelmoimme yhteisestä tulevaisuudesta.

Kunnes sinä luovutit.

Et halua enää palata yhteen, vaikka olet monet kerrat sanonut kuinka minua rakastat vielä ja kuinka sinulla on ikävä. Mutta miksi? Miksi emme voi jatkaa siitä mihin jäimme? Olemme oppineet virheistämme ja olemme vahvempia tänä päivänä kuin silloin.

Minä olisin halunnut olla se nainen, joka olisi tehnyt kaiken eteesi. Olisin halunnut kokea juuri sinun kanssa ne raskaat päivät, ja ne päivät, kun kaikki on onnellista ja hyvin. Tekisin mitä vain että voisimme palata ajassa taaksepäin ja tehdä asiat toisin.

Tulen aina tuntemaan sitä samaa kipinää sinua kohtaan, mitä silloin pienenä, ja näin varttuneena tunnen. En tule koskaan samaan sitä samaa fiilistä toisen ihmisen kanssa, koska meidän välillämme oli jotain, jotain sellaista mitä ei voi sanoin kuvailla.
Toivon, että ajattelet minusta hyvää, koska sitä minä sinulle vain halusin.

Meidän tarinamme loppui surullisesti, mutta kaikesta huolimatta se tarina on kaunis.

Olet lapsuuden ystäväni, olet kaikkeni.

Terveisin, 

Ystäväsi"

Lue aikaisemmat Avoin kirje -sarjan kirjoitukset tästä

Lähetä meille avoin kirjeesi osoitteeseen rea.haverinen@bauermedia.fi. Voicen toimitus pidättää oikeuden muokata kirjeitä ja päättää itse niiden julkaisusta. Julkaistut kirjeet julkaistaan aina nimettöminä.

Kilpailut

Uusimmat