Kuva: Fotolia

Orgasmihoroskooppi paljastaa naisten kliimaksit - härällä parhaat orgasmit, oinas masturboi eniten

28.06.2016 18:45 - Senja Rapila

Jos olet joskus miettinyt millaisia orgasmeja sinun "kuuluisi" saada, voit saada pienen vinkin tähdistä.

Elite Daily listasi naisten erilaiset seksimieltymykset ja orgasmityypit. Lue alta, mitä omasta merkistäsi sanotaan.

Kauris 22.12. - 19.1.

Rakastat pitää asiat omissa käsissäsi ja pitää kontrollin myös seksileikeissä. Se ei ole kuitenkaan pahasta, sillä tiedät juurikin ne asiat, joilla saat itsellesi tajunnanräjäyttävän orgasmin. 

Yleensä saat orgasmin vasta seksikumppanin jälkeen ja olet yleensä dominoivassa asennossa esimerkiksi päällä. Jopa kaikista voimakkain orgasmisi on kontrollissasi, etkä lopeta toisen tyydyttämistä kesken kaiken.

Vesimies 20.1. -19.2.

Horoskooppimerkkisi kertoo, että olet yhtä veden kanssa. Orgasmisi ovat vähintään yhtä vahvoja kuin luonnonelementtisi, eli vesi. Kun saat kunnon orgasmin, se on täyttä ilotulitusta: se on vaarallista ja ennalta-arvaamatonta, aivan kuten meri.

Kalat 20.2. - 20.3.

Kaikki sinussa on ihanan luovaa, kuten värikkäät orgasmisi. Orgasmisi kulkevat rytmissä kuin parhaimmat tanssibiisit: ne alkavat hitaasti ja nopeasti muuttuvat nopeiksi, maata järisyttäviksi kertosäkeiksi.

Orgasmisi jättävät sinut kaipaamaan aina vain lisää ja jäävät pyörimään päähäsi. Tästä syystä saatat huomata ajattelevasi seksiä jatkuvasti.

Oinas 21.3. - 20.4.

Pidät itseäsi hyvin itsenäisenä, etkä tarvitse muilta mitään - edes orgasmeja. Tästä syystä saatatkin tykätä enemmän itsetyydytyksestä ja sen tuomista järisyttävistä orgasmeista, sillä seksikumppanisi ei välttämättä anna sinulle kaikkea tarpeellista.

Härkä 21.4 - 20.5.

Sinun horoskooppimerkkisi orgasmit saattavat olla yksiä parhaista, sillä Härkä-horoskooppimerkin orgasmit ovat hyvin herkkiä ja sensuelleja. He tuntevat kaiken ja tutkivat tunteitaan avoimesti myös seksin aikana.

Kaikki tuntoaistisi ovat hyvin villissä toiminnassa seksiaktin aikana ja simuloit kaikkia tuntoaistejasi orgasmin yhteydessä. Tunnet kumppanisi hengityksen ihollasi ja näet kaiken selvemmin kuin koskaan.

Kaksoset 21.5. - 21.6.

Suurin osa ihmisistä saattaa pelätä seksin harrastamista kanssasi, sillä olet niin villin rohkea sängyn puolella. Saatat olla kiltti naapurintyttö, mutta vällyjen välissä sinusta kuoriutuu täysin toinen ihminen.

Saat orgasmisi yleensä silloin, kun seksi on villiä ja rajua. Voimakkaimmat orgasmisi tulee silloin, kun kätesi tai silmäsi ovat sidotut ja suussasi on suukapula.

Rapu 22.6. - 22.7. 

Kun saat orgasmin, se on hyvin suuri ja tunteellinen elämys sinulle. Rapu-horoskooppimerkin edustajien kanssa seksi ei ole koskaan pelkästään seksiä, vaan tunteet liittyvät siihen aina hyvin vahvasti.

Joskus saat surullisia orgasmeja, sillä se tuo pinnalle tunteita vanhasta sydänsurusta. Joskus saat todella onnellisia orgasmeja, koska miltei itket onnesta. Joskus saat ahdistuneita orgasmeja, koska huolehdit kumppanisi orgasmin laadusta.

Leijona 23.7. - 22.8. 

Leijona-horoskooppimerkin edustajan orgasmille yksi kaikista tärkeimmistä elementeistä on kauniit asiat, kuten kalliit timanttikorut tai alusvaatteet. Jos hankit itsellesi vibraattorin, on se kaikista kallein, todennäköisesti timantein koristeltu hieromasauva.

Saatat saada itsesi orgasmin partaalle myös pelkästään siitä, jos sinulle tarjotaan kallista kuohuviiniä.

Neitsyt 23.8. - 22.9. 

Neitsyt-horoskooppimerkin edustajat tietävät tasan tarkkaan sen, mitä he haluavat vällyjen välissä ja kuinka he saavat sen. Oletkin hyvä kommunikoimaan ja kertomaan tarkkaan, mitä haluat sinulle tehtävän. Saatat kertoa hyvinkin yksityiskohtaisia ja ronskeja ohjeita siihen, miten saat orgasmin tai milloin haluat sen.

Vaaka 23.9. - 23.10.

Saatat saada viimeisen pisteen täyteläiselle orgasminhuipulle siitä, kun katsot itseäsi harrastamassa seksiä. Haluat ympärillesi peilejä ja haluat nähdä aktin visuaalisesti ympärilläsi. Kun näet oman kroppasi seksikumppaniasi vasten, räjähdät välittömästi ja saat useita pieniä orgasmeja.

Skorpioni 24.10 - 22.11.

Skorpioni-horoskooppimerkin edustajat ovat miltei kaikista eniten seksuaalisesti latautuneita henkilöitä, joten heidän kassaan seksi on itsessään seikkailu.

Sinun orgasmisi ovat sellaisia, jotka repivät makuuhuoneen seinät alas, sillä saat orgasmisi niin voimakkaalla intensiteetillä. Et myöskään hissuttele, vaan ilmaiset hyvin selkeästi äänelläsi nautinnostasi. Minkään muun horoskooppimerkin edustaja tuskin tulee yhtä vahvasti.

Jousimies 23.11. - 22.12.

Sinun orgasmisi ovat hyvin intensiivisiä ja täynnä positiivista energiaa. Säteilet ympärillesi sitä samaista energiaa ja olet hyvin boheemi persoona.

Jousimies-horoskooppimerkin edustajat saavatkin orgasminsa erilaisten energioiden ja tuntemusten perusteella. Pelkkä hyvä tunne ja energia jostain henkilöstä riittää siihen, että olet jo puolimatkassa kohti vavisuttavaa orgasmia. Jos joku antaa sinulle rakkautta ja hellyyttä, olet valmista tavaraa.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Härkä on kaunis, rapu paras suutelija - tunnistatko itsesi rehellisestä horoskoopista?

Lue myös: Horoskooppimerkkien seksikkäimmät piirteet listattiin: Mikä sinussa vetää puoleensa?

Kilpailut

Uusimmat