Kuva: Sanni Seppä

Sannin ensimmäinen sinkku täytti 10 vuotta - artisti jakoi nostalgisen päivityksen

06.04.2023 14:15 - Iiro Myllymäki

Sanni muistelee, miten hänen elämänsä muuttui yhdessä yössä kappaleen julkaisun myötä.

Suosikkiartisti Sannin, 29, ensimmäinen sinkku Prinsessoja & astronautteja täytti keskiviikkona 5. huhtikuuta kymmenen vuotta. Sanni muistelee vuonna 2013 ilmestynyttä kappalettaan nostalgisessa Instagram-päivityksessä.

Muusikko on jakanut päivitykseen kuvia kappaleen julkaisun ajoilta. Jo pitkään punatukkaiseen, räväkkään lookiin luottanut nainen nähdään kuvissa vaaleahiuksisena muun muassa valokuvausstudiossa ja selfiessä.

”Tänään tuli tasan 10 vuotta mun ekan sinkun julkaisusta. En mä voinut kuvitellakaan, miten täysin mun elämä tulisi muuttumaan yhdessä yössä, kun Prinsessoja & astronautteja pärähti eetteriin. Maailman siistein ja älyttömin asia, edelleen. Kiitos kaikille, jotka on ollut silloin kuulolla, ja varsinkin niille, jotka on edelleen”, Sanni kirjoittaa.

Kuvakarusellissa nähdään kuva myös vuoden 2014 Emma Gaalasta, missä Sanni pokkasi vuoden naissolistin palkinnon esikoisalbuminsa menestyksen myötä. Päivityksen voit katsoa alta tai tästä linkistä.

Monet julkisuudesta tutut henkilöt ovat kommentoineet päivitystä. Sannin naisystävä Shirly Karvinen on laittanut kommenttiinsa vauva- ja sydänemojeita.

”Muistan huutaneeni todella lujaa kilpailevan levy-yhtiön pöydässä, kun sait ton Emman”, kirjoittaa puolestaan Kasmir.

”Mä muistan Prinsessoja ja astronautteja kuin eilisen. Fiilisteltiin sitä pal-jon”, juontaja Tuija Pehkonen kirjoittaa.

”Ekaa levyä tuli silloin luukutettua hitokseen ja toki diggaillut myöhemminkin!”, kommentoi Happoradio-laulaja Aki Tykki.

Sanni julkaisi juuri uuden kappaleen Haukilahden rantaan. Sanni kertoi aiemmin kappaleen taustoista Radio Novan Päivän haastattelussa.

Voice.fi, Radio Nova ja Iskelmä kuuluvat Bauer Mediaan.

Lue myös: Sannin uusi kappale syntyi surun vallassa - 'Tuntui, kuin olisi ollut pala kurkussa'

Lue myös: Sanni ja Shirly Karvinen tekivät ensimmäisen julkisen esiintymisensä yhdessä Emma Gaalassa - "Representaatio on tärkeää"

Kilpailut

Uusimmat